Svijeće koje imaju predivan miris i koje će ukrasiti svaki interijer

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LE LABO Fragrances (@lelabofragrances) on

Jesu li postale sinonim za luksuz?

Mirisne svijeće nas podsjećaju na dom, bude nostalgiju, daju mu određenu toplinu i taj cosy efekt. U zadnjih nekoliko godina doživjele su veliki boom. Skoro pa je i nemoguće vidjeti interijer na Instagramu, a da nema bar dvije mirisne svijeće. Proizvođači su shvatili da su svijeće na svom vrhuncu potražnje te su počeli ambalažu ukrašavati na razne maštovite načine kako bi privukli širu publiku. Svakodnevno izlaze brojna limitirana izdanja koja predstavljaju samo drukčiju ambalažu, a miris ostaje nepromijenjen. Neki brendovi nude i svijeće koje mirišu isto kao parfem iz njihove linije. Poznati modni brendovi poput Louis Vuittona i Diora odlučili su se okušati u proizvodnji mirisnih svijeća koje se prodaju po poprilično visokim cijenama.

Jedan od najpoznatijih brendova je francuski Diptyque koji je favorit mnogih poznatih i slavnih. Već više od 40 godina njeguje tradiciju proizvodnje parfema i mirisnih svijeća, a ima i svoj butik u jednoj od najpoznatijih pariških ulica, Saint – Germain. Ima prepoznatljivi logo koji je često ukrašen kreativnim limitiranim izdanjima.

Brend koji je napokon prošle godine stigao u Zagreb je Jo Malone. Ovaj londonski brend je poznat po jednim od najboljih mirisnih svijeća. Jo Malone ima minimalistički pristup, no s dozom elegancije i sofisticiranosti. U svojoj ponudi imaju od malih do ogromnih svijeća koje su savršeni ukras za vjenčanja i druge posebne prigode.

Byredo je skandinavski brend koji obožava Rosie Huntington-Whiteley. Savršen je za sve ljubitelje minimalizma, a ima i zanimljive nazive proizvoda.

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli BYREDO (@officialbyredo)

Le Labo je luksuzni brend koji u svojoj ponudi ima 9 mirisnih svijeća. Proizvodi nisu testirani na životinjama i nemaju niti jedan sastojak koji je životinjskog podrijetla. Kupci mogu ugravirati svoje ime na staklenku svijeće, a čak i Beyoncé na vizualima za album Lemonade pali svijeću Le Laba.

Vatovac je hrvatski brend koji datira još od 1937. godine. Svijeća koju krasi ime kralja cvijeća ima miris koji je istovremeno snažan i nježan. Ručno je izrađena, eco-friendly i s vrlo dugim vijekom gorenja, a jednom kad se potroši, možete ju upotrijebiti u nekoj novoj namjeni. Cijena svijeće je 60 kuna, a vrijeme gorenja je cca 40 sati.

U nastavku proonađite nekoliko svijeća koje će vaš životni prostor ispuniti predivnim mirisom, a uz to su i ugodne oku.

Le Labo
Byredo


Cire Trvdon
Diptyque
Fornasetti
Jo Malone

Tekst: Lea Jajaš

Photo: Instagram, PR, Harrods

1