Suncobrani koje ovog proljeća i ljeta želimo na svojim balkonima

Napokon možemo reći da je stiglo pravo proljeće. Dan je duži, temperature su se približile 20 stupnjeva, a svoje ćemo slobodno vrijeme sve više provoditi vani. Zato je pravo vrijeme da krenete s uređenjem vaših balkona i terasa. Kako će sunca biti sve više, možda je vrijeme da razmislite o suncobranima, koji će osim što će vas štititi od sunca, vaš balkon pretvoriti u pravu chic oazu.

Vrijeme je uređenja balkona

Trend mjeseca u uređenju interijera definitivno su male proljetne balkonske oaze, a uz male promjene možete napraviti cozy atmosferu idealnu za ovo prijelazno razdoblje. Razmislite o sklopivim stolcima i stolovima, kako bi imali više mjesta. Posadite biljke, stavite lampice i iznesite mekane dekice. Klupice, palete, razni vrtni namještaj savršeno će pristajati svakom balkonu, pa čak i onom malom, a pravi šarm dat će im suncobrani.

Suncobrani su hit

Suncobrane na balkonima i terasama jednostavno obožavamo. Njihova funkcija je jednostavna – štite nas od sunca, ali njihova uloga je puno veća. Svaki prostor pretvorit će u šarmantnu oazu, a ako odaberete one zanimljivih boja i uzoraka, instantno će vam popraviti raspoloženje. Suncobrani su poseban hit pogotovo na raznim gradskim balkonima na kojima svojim zanimljivim bojama i uzorcima unose pravi romantičan štih. Ono što je super, kada krenu godišnji, možete ih bez problema ponjeti na plažu. Nadamo se da smo vas inspirirali.

0