Stradivarius ima preslatke nove detalje za uređenje doma

Mnogi high street brendovi su unazad nekoliko godina svoju ponudu obogatili beauty linijama i linijama za uređenje doma, a iznimka nije ni Stradivarius.

Popularni high street brend zavoljeli smo prvenstveno zbog njegove odlične ponude odjeće, no rado zavirimo i u njegove kolekcije dekoracija u kojima uvijek pronađemo preslatke detalje za svoj dom.

Kolekcija za proljeće

U novoj kolekciji za proljeće Stradivarius nam je tako pripremio uvijek poželjne dekoracije koje će nam pomoći da vizualno transformiramo i obogatimo svoj životni prostor. Bez obzira volite li klasičan ili moderan stil uređenja interijera, detalje koji su svevremenski ili vas zanimaju samo najnoviji trendovi, u novoj Stradivarius kolekciji sigurno ćete pronaći nešto što će naći mjesto u vašem domu.

Od preslatkih ukrasnih jastučića, dekorativnih slova kojima možete ukrasiti praznu policu, metalnih okvira i držača za fotografije do ukrasnih tepiha s fora natpisima, ovim ćete detaljima osvježiti svoj dom i pripremiti ga na tople, proljetne dane koji su pred nama.

Dio smo izdvojili u nastavku, a cijelu kolekciju možete u Stradivarius trgovinama i na webshopu.

Foto: Stradivarius

1