Zavirite u predivne stanove u centru Zagreba čije uređenje potpisuje Saša Šekoranja

Bumblebee Luxury Apartments stvoreni su za odmor iz snova u strogom centru Zagreba. Sastoje se od 4 potpuno nova studio apartmana koji se nalaze u Gundulićevoj ulici, idealnoj lokaciji koja svakom gostu omogućava da grad istraži pješice.

Svaki stan već na prvi pogled oduševljava svojim interijerom, na čijem je uređenju radio poznati umjetnik i slikar Saša Šekoranja. U najudobnijem i najluksuznijem okruženju, svaki detalj boravka u ovim stanovima uzet je u obzir i dizajniran tako da gostima pruži udobnost sa stilom. Interijerom dominiraju crni, bijeli i sivi tonovi sa zanimljivim detaljima u boji poput narančaste i žute sofe koje podižu cijeli prostor. Svi izloženi radovi također su Šekoranjino djelo, a posebno je upečatljivo ono koje krasi strop spavaće sobe.

Spavaća soba je velika i prostrana te ispunjava sve kriterije koje biste očekivali od luksuznog hotela. U njoj se nalazi veliki bračni krevet, prostor za sjedenje s udobnom sofom te moderna kupaonica s tušem. Gostima je na raspolaganju i čajna kuhinja opremljena električnim čajnikom, hladnjakom, mikrovalnom pećnicom i aparatom za kavu. Valja naglasiti i da svaki stan ima klimu, flat-screen TV i internet.

Osim ova četiri, trenutno su u izgradnji novi apartmani u Zagrebu koji će uključivati dodatne sadržaje poput spa centra i teretane. U planu je i širenje brenda na Dalmaciju.

Sve dodatne informacije o Bumblebee stanovima možete pronaći ovdje, a fotografije donosimo u nastavku.

Foto: Duško Vlaović

0