Dom slovenske stilistice interijera Jasmine Mihelak je san snova

Na brojnim profilima koje ovih dana susrećemo na Instagramu, a koji se bave uređenjem interijera, imamo dojam da neki u potpunosti iskaču iz mase i privlače nas na nešto dubljoj razini od lijepe Instagram fotografije. Upravo takav je i dom Jasmine Mihelak, slovenske stilistice interijera, koja svoju publiku od 5,000 followera na redovnoj bazi uvodi u svoj kreativni svijet, predstavljajući nam razne kutke svog predivnog doma.

Riječ je o obiteljskoj kući u Mariboru, koja se proteže na nekoliko etaža i broji 200 kvadrata. U trenutku kada su je Jasmina i njen suprug kupili, u prošlom desetljeću, kuća je bila spremna za kompletnu renovaciju, što je ovaj bračni par i napravio. Gotovo sve što vidite na fotografijama u nastavku, njihovih je ruku djelo, a osim što su bili iznimno uključeni u cijeli projekt, Jasmina je sa svakom godinom – i sezonom – provedenom u njihovom novom obiteljskom domu istom davala osobni pečat uređenjem svih prostorija.

Kuća u Mariboru koja nas je osvojila uređenjem

Ako pratite njen Instagram profil, primijetit ćete koliko je vješta u stylingu prostora i koliko njen dom svake sezone djeluje osvježen, zahvaljujući intervencijama koje se tiču svih onih malih detalja za uređenje.

Kuća je svijetla, prozračna i uređena je u svima omiljenom skandi stilu, no umjesto da kopira ono već viđeno, Jasmina je ovdje definitivno uspjela u naumu da njen dom odiše osobnošću i toplinom. Jednostavno rečeno, ovo je lijep dom na lijepim fotografijama, koji je k tome u potpunosti funkcionalan i vrlo lako možemo zamisliti da netko u njemu doista i živi. Ako volite zaviriti u lijepe i tople domove koji će vam pružiti stvarnu inspiraciju, naš savjet je da zapratite ovu stilisticu interijera i uživate ne samo u fotografijama njene kuće, već i u idejama za uređenje koje nesebično dijeli sa svojom publikom.

Foto: Instagram (@jasminamihelak)

1