Skriveno mjesto na Murteru za idiličan bijeg iz svakodnevice

Immortelle Deluxe Beachfront Villa na Murteru

Immortelle Deluxe Beachfront Villa mjesto je koje osvaja na prvu. Smještena je na Murteru, a osim što je okružena divnom prirodom, ona daje poseban osjećaj eksluzivnosti jer je gostima ove vile na raspolaganju i privatna plaža. Spoj luksuza i individualnosti najbolje opisuje ovo mjesto koje jednako vole obitelji s djecom kao i pustolovi.

Bezbrižan odmor i avantura na Murteru

Immortelle Deluxe Beachront Villa potpuno je opremljena za savršen odmor, ali i za kreativne majstorije u kuhinji. Moći ćete i roštiljati u dobrom društvu koje ste poveli s sobom jer ćete imati na raspolaganjui vanjski roštilj. Tu ćete moći odmarati ne razmišljajući ni o čemu uz šum mora. No, ukoliko se zaželite avantura i pustolovina, Murter će vam omogućiti sve to jer, između ostalog, moći ćete roniti i upoznati se s podvodnim svijetom čudesnog otoka.

Interijer Immortelle Deluxe Beachfront Vile je decentan i ugodan. Naglasak je na tradicionalnom uređenju gdje dominira kamen i drvo. Kupaonica je uređena poput spa oaze s umirujućom kombinacijom smeđe i bijele boje. Udobne lounge ležaljke pružit će vam lijena popodneva o kojima ste maštali tijekom cijele godine, a spavaće sobe s mirisom Mediterana priuštit će vam san kao iz djetinjstva s pogledom na more, kamen i mediteransko raslinje.

Ova vila je pravi primjer idiličnog mjesta za odmor. Više detalja o Immortelle Deluxe Beachfront Villi pronađite na booking.com  i možda baš ona postane vaša sljedeća destinacija.

Foto: Immortelle Deluxe Beachfront Villa

0