Šarmantno ručno rađeno keramičko posuđe koje će vas osvojiti na prvi pogled

Carolina Kleinman pokrenula je svoj brend interijera za uređenje doma prije više od 15 godina. Dok su se prijašnje kolekcije bazirale na statement komadima za dom, ova kolekcija posvećena je keramičkom posuđu. Osim što je posuđe unikatno oslikano također je izrađeno od održivog materijala.

Naime, posuđe izrađuje grupa umjetnika u Kolumbiji. Kolekcija keramike uključuje niz tanjura, zdjela i vaza s ručno oslikanim ilustracijama s motivima cvijeća i paunova koji, prema Carolini Kleinman, simboliziraju integritet i snagu. Također, ističe kako surađuje s umjetnicima iz Kolumbije još od 2006. godine i iznimno joj je bitno da njihova kultura bude zastupljena u novoj kolekciji keramike obzirom da i ona sama iz njih crpi inspiraciju. Svaki komad u kolekciji ručno je rađen, samim time iza svakog komada postoji priča.

Ručno rađeni komadi od održivog materijala

Komadi u novoj keramičkoj kolekciji ručno su rađeni, a uz to i od održivog su materijala. Naime, korištenje održivog materija misija je kojom se vodi vlasnica brenda. Ističe kako je od samog osnutka brenda cilj bio kreirati komade koji ne štete okolišu. Kolekciju možete pronaći na CarolinaK stranici.  

0