Rooftop bar u Omišu s fantastičnim pogledom

Rooftop bar Eol se ne propušta

Omiš, upečatljiv gradić na ušću Cetine u Jadransko more, nedaleko od Splita, svojim je brojnim atrakcijama nedavno pridružio još jednu – rooftop bar Eol. Kao što grad ujedinjuje prirodne ljepote i svoju osebujnu gusarsku povijest s turističkom ponudom, tako i Eol spaja suvremenost i tradiciju.

Sagrađen od autohtonih materijala, u kombinaciji s modernim dizajnom, prvi rooftop bar u Omišu zrači toplinom i estetikom. Nazvan po grčom bogu vjetra koji je vladao iz svoje visoke palače, omiški rooftop bar definitivno dominira svojim položajem i izgledom.

Jutro u Eolu idealno je za opuštanje uz šalicu kave ili svježi sok te pogled na Cetinu i planine što okružuju Omiš.

Opuštanje na terasi u svako doba dana

Tijekom dana s prijateljima se možete opustiti na terasi ili planirati adrenalinske izazove koji oduzimaju dah – od ziplinea nad kanjonom Cetine ili slobodnog penjanja po omiškim stijenama do raftinga, ronjenja i istraživanja podmorja.

Večer je vrijeme kada se Eol transformira u lokaciju za uzbudljiv noćni provod gdje možete uživati u koktelima, odličnoj glazbi i svjetlima grada.

Eol je pokrenut kao rooftop bar, ali ovaj prostor ima mogućnost postati centar društvenih događanja u Omišu, posebice domjenaka i koncerata.

Nezaboravan pogled, bogata ponuda pića za najrazličitije ukuse i okuse, tradicionalni dalmatinski zalogaji, te profesionalno osoblje, čine Eol mjestom gdje ćemo se ugodno osjećati i uvijek rado vraćati. Pratite Eol na Facebooku ili Instagramu.

0