Rekordnih 13 radova studija Šesnić&Turković na izložbi Hrvatskog dizajna 1718

Selekcijska komisija u sastavu Dejan Dragosavac Ruta, Boris Greiner, Vedran Kasap, Ana Labudović, Mario Lončarić, Nika Pavlinek i Tomislav Mostečak odabrala je radove koji će biti predstavljeni na Izložbi hrvatskog dizajna 1718 koja će se održati od 25.10. do 25.11.2018. godine u Muzeju za umjetnost i obrt i ISO – Izložbenom salonu Izidor Kršnjavi.

Rekordnih 13 radova studija Šesnić&Turković

Na desetu po redu bijenalnu Izložbu hrvatskog dizajna bit će prikazano rekordnih 13 radova studija Šesnić&Turković, što je najveći broj odabranih radova jednog studia na ovogodišnjoj izložbi:
1.       knjiga Arheološki muzej u Zagrebu – život od 19. do 21. stoljeća
2.       vizualni identitet i ambalaže za restoran Duck
3.       plakat Glasnije od oružja (dugometražni dokumentarni film Miroslava Sikavice u produkciji   Factuma o domoljubnoj glazbi nastaloj za vrijeme rata)
4.       plakat Goonies (plakat za film otvaranja KinoKino festival)
5.       pakiranje za greatest hits album Hladnog piva – 30 godina
6.       prostorne grafike Infobip (dizajn prostornih grafika za novu poslovnu zgradu najveće hrvatske IT multinacionalke)
7.       plakat Ne gledaj mi u pjat (film Hane Jušić)
8.       plakat Nedjeljsko jutro (kratki slovenski film)
9.       plakat Rendez-vous au Cinéma (Festival Mreže nezavisnih kina i Francuskog instituta)
10.   plakat Srbenka (film Nebojše Slijepčevića)
11.   SH&T kolekcija suvenira
12.   plakat Under the Tree (islandski film)
13.   grupni vizualni identitet Proto/Orlando/Konavoski dvori (Dubrovnik)
Studio Šesnić&Turković studio je za grafički dizajn i vizualne komunikacije i cilj im je za svaki projekt pronaći kvalitetno kreativno rješenje koje će mu dati komunikacijsku snagu, dugovječnost te ga razlikovati od konkurencije. Za svoje su radove dobili nagrade na međunarodnim i nacionalnim natječajima i njihovi su radovi izlagani na većini relevantnih izložbi u regiji kao i u mnogim stručnim publikacijama. 
 
0