Kako izgleda cosy atmosfera proljetnog jutra u domu jedne blogerice?

Proljetna jutra su nešto najbolje. Sunce izlazi sve ranije i dovoljno je toplo da jutarnju kavu ispijamo uz otvoren prozor. Zavjese ćemo još neko vrijeme držati razmaknutima, barem dok ne nastupi prava ljetna žega. Uživanje u domu u moderno doba postaje imperativ jer ono predstavlja svojevrsno utočište od svih poslovnih obaveza i bijeg od gužvi i gradske buke. Upravo u proljeće mnogi će svoj interijer preurediti i prilagoditi proljetnom ruhu. Prozračni materijali i svijetle boje idealne su za ovo doba godine kada cosy atmosfera dolazi do punog izražaja.

Instagram blogerica Laetitia Delorme na svom profilu @monocromediy inspirirala nas je kako kreirati divno ozračje i kako bi savršeno proljetno jutro kod kuće trebalo izgledati.

Proljetna cosy atmosfera

Adresa raskošnog doma krije se negdje u Berlinu, a Laetitia je u njemu ostvarila svoju viziju savršenog interijera. Velika ljubiteljica sobnih biljaka, mačaka, tetovaža i rukotvorina od nekoliko kvadrata svog životnog prostora izvukla je ono najbolje. Pri uređenju i smišljanju koncepta, misao vodilja bila je dizajnirati dom u kojem će se cosy atmosfera osjetiti bez obzira na godišnje doma i vremenske uvjete. Čini se da je pun pogodak bio odabir materijala, boja i komada namještaja koji su zaokružili cijeli prostor u jednu skladnu cjelinu.

Svaki kutak ima priču

Svaki kutak priča svoju priču, a svaki centimetar iskorišten je efikasno i efektno. Minimalističko uređenje ovog puta nije obilježio skandinavski stil niti monokromna paleta boja. Baš suprotno -blogerica ga je sjajno osmislila tako što je ispreplela rustikalne elemente kroz svaku prostoriju i većinu detalja.

Sobne biljke vode glavnu riječ u domu strastvene eco entuzijastice, a najslađi highlight motiv definitivno su njezini ljubimci. Masivna kožna sofa u boji karamele unosi dozu vintage glamura u dnevni boravak koji je ujedno i najčešće mjesto okupljanja. Proljetna jutra rado bismo proveli u Berlinu, točnije u domu gdje vlada idilična, lepršava cosy atmosfera.

Foto: Instagram (@monocromediy)

 

0