Primark kolekcija za sve ljubitelje serije Game of Thrones

Jedna od serija koja je obilježila generaciju definitivno je epska fantazija Game of Thrones (Igra prijestolja). Uz to što je snimana u Dubrovniku te promovirala Hrvatsku na svjetskoj razini pa smo uz nju posebno vezani, svoje je gledatelje privukla beskrajno zapetljanom ali zanimljivom radnjom o kojoj su mnogi postali ovisni.

Iako se čini kao da je prošla cijela vječnost od posljednje, odnosno sedme sezone, osma nam je bliža nego što smo se nadali. Posljednjih mjeseci mijenjali su se mogući datumi prikazivanja nove sezone, a sada je HBO potvrdio konačno i definitivno vrijeme prikazivanja, a riječ je o travnju 2019. godine. Da budemo konkretni, datum je 14. travanj, gledat ćemo sveukupno šest epizoda, a fanovi se već mjesecima nabrijavaju na veliko finale u kojem će se raspetljati svi konci.

Game of Thrones kolekcija za dom

Hype podržavaju i brojni brendovi koji u čast kraja priče lansiraju svoje kolekcije inspirirane serijom. Jedan od njih je i Primark, koji je odlučio razveseliti poklonike Game of Thrones kolekcijom za dom.

Poput onih koje je kreirao za Harry Potter fanove, preslikava motive omiljenih likova, kuća, citata i sličnog, na dekorativne komade za dom. Pa ćete tako u kolekciji naći šalice, termosice, nešto posteljine (ukrasne deke i jastučiće), mirisne svijeće, maskice za mobitel i slično. Ukratko, apsolutno sve što vam treba da pripremite ugođaj za finalnu sezonu!

Dok čekamo Primark u Sloveniji koji bi se prema posljednim navodima trebao realizirati ovog ljeta, preostaje nam samo izlet do shopping centra Seiersberg u Grazu.

Foto: Primark

0