Ribica je slatki apartman u Rovinju u kojem ćete poželjeti odsjesti

Rovinj se istaknuo kao jedna od omiljenih destinacija za ljetni odmor. Brojni poznati posjećuju ga i izvan sezone, a cijeli grad i okolica skrivaju razne prirodne ljepote, mjesta vrijedna posjećivanja kao i ‘skrivene’ smještajne kapacite. Jedan takav pronašli smo u samom centru tek nekoliko koraka od gradske plaže. Vlasnik Stefano, novouređeni apartman Ribica na prvom katu stambene zgrade počeo je iznajmljivati preko popularne stranice Airbnb . Odmah ispod stana nalazi se i njegova mala umjetnička galerija sa raznim sitnicama i suvenirima. Ako još uvijek tražite svoje mjesto za odmor, zavirite u preslatki apartman Ribica s divnim pogledom na more.

Preslatki apartman Ribica u Rovinju

Ribica se nalazi samo nekoliko minuta ležerne šetnje od crkve Sv. Eufemije, ujedno i najpoznatijeg spomenika u Rovinju. Priča se da se s te pozicije dočekuju najljepši zalasci sunca, a ako se u to želite i uvjeriti odsjednite u šarmantnom apartmanu koji nas je osvojio na prvi pogled. Kafići, dućani, plaže sve je nadomak ruke, a brodić koji će vas povesti na istraživanje poznatog Crvenog otoka nalazi se u samoj blizini apartmana Ribica.

Interijer u morskom štihu

Stan je uređen u morskom štihu i jedino što vam treba je kofer sa stvarima i dobro raspoloženje za početak najljepšeg odmora u Rovinju. Osim unikatnih dekoracija i opuštajuće atmosfere kojoj pridonose plavi tonovi, čeka vas i potpuno opremljena kuhinja. Iz dnevnog boravka pruža se pogled na morsku pučinu i dvije ležaljke kao stvorene za izležavanje nakon plaže. Spavaće sobe pak kriju poseban šarm, a dizajnirane u raskošnom, kamenom stilu. Stefano radi u galeriji koja se nalazi u prizemlju zgrade i na raspolaganju je za sve upite i preporuke što vidjeti u šarmantnom Rovinju.

Foto: Doris Fatur

1