Poznati zagrebački Egoist bar otvoren na novoj lokaciji

Otvoren je novi Egoist bar

Smješten u sklopu nove luksuzne stambene zgrade u zagrebačkom Cvjetnom naselju, na adresi Veslačka 17, novi Egoist bar je dizajniran da bude udobno i urbano mjesto za svakog. Svojom prostranošću i modernim dizajnom u kojem se isprepliću industrijska arhitektura i raskoš bakra i svjetlucavih sivih tonova prožetih posebnom rasvjetom lako će vas navesti da se osjećate kao gost nekog svjetski poznatog bara.

Modularnost interijera omogućuje lako i brzo pretvaranje iz dnevne u večernju priču ili neko tematsko događanje. Barski dio začas postane mjesto za živu svirku i ples u kojem se možete okupiti oko koktel-stanice i uživati u čarolijama koktel majstora i atraktivnim koktelima. Osim toga, stilski odvojena cjelina s visokim staklenim stijenama lako postane prostor za razna privatna događanja ili poslovne evente. Dizajn interijera potpisuje arhitektica Ana Popović Vujović.

Zalogaj uz kavu

Novost ovog Egoist bara jest brunch ponuda koju čine sendviči inspirirani danskim „open-faced“ sendvičem (smørrebrød). Svježe se pripremaju na kruhu s više vrsta sjemenki koji se radi posebno za Egoist u poznatoj pekarnici Korica. Jednako dobro funkcioniraju kao doručak, brzi lagani ručak te večernji zalogaj uz čašu vina ili koktel. Osim sendviča u ponudi su i slatki i slani vafli koji se svježe pripremaju prema tradicionalnoj recepturi s maslacem.

Valja istaknuti da se u Egoistu može dobiti odlična Illy kava ili čaša vrsnog vina, a gostima je na raspolaganju i širok asortiman piva.

Nepušači su dobrodošli jer u baru nema pušenja, ali i pušači mogu pronaći svoje mjesto na lijepo uređenoj i prostranoj terasi koja ima i VIP zonu s atraktivnim stol-kaminom.

Egoist bar Cvjetno treći je u nizu Egoist barova, a sve ih povezuje isti slogan „Egoist. A tako dobar za sve“ koji šarmantno opisuje ideju koju vlasnik bara uspješno gradi već više od dva desetljeća.  Uz to vrijedi spomenuti da Egoist u svom poslovanju njeguje dobrotvorni rad pa je tako organizator mnogih humanitarnih projekata kojima pod nazivom „Imam herc“ pomaže bolesnoj djeci i siromašnim obiteljima.

Za više informacija posjetite službenu Facebook stranicu.

Foto: Egoist bar

1