Pločice koje izgledaju kao drvo su veliki hit – s razlogom

Vodotehnika,-Flaviker,-plocica-Dakota

Keramičke pločice imitiraju drvo

Trend korištenja keramike koja izgledom imitira prirodne materijale već je neko vrijeme prisutan na svjetskoj sceni, a sada je tehnologija izrade ovih pločica toliko napredovala da ih je gotovo nemoguće razlikovati. Među njima se najviše ističu zidne i podne obloge koje izgledom imitiraju drvo, a koje su zbog svoje trajnosti, lakoće održavanja te iznimne estetike sve traženije i u Hrvatskoj.

Vodotehnika,-Supergres

To i ne čudi obzirom da se keramika, za razliku od parketa, puno teže oštećuje – posebice u prostorijama gdje se najčešće boravi poput kuhinje ili dnevnog boravka. Trajnost i izdržljivost ovakvih podova izuzetno je važna i u hotelima te ugostiteljskim objektima. Nenadmašan osjećaj sigurnosti kada opušteno možete prihvatiti činjenicu da ste na pod razlili sok, kašicu ili bilo koju drugu tekućinu keramika omogućava zbog svoje vodonepropusnosti. Osim toga, u slučaju da se pločica nepažnjom ošteti ili razbije vrlo je lako možete zamijeniti.

Vodotehnika,-Flaviker,-plocica-Cozy-Desert

Idealan odabir za kuhinje, kupaonice, blagovaonice…

Kada razgledate ove naše fotografije teško ćete uopće uočiti razliku. Pločice emitiraju atmosferu topline u svim prostorijama, a posebno nam se zanimljive čine u kupaonicama ili kuhinjama koje su obično rezervirane za klasične pločice pa je teže postići taj cozy ugođaj kojem uvijek težimo. Uz Boutique Ceramique na zagrebačkom Jankomiru možete sve sove u stanu opremiti baš onako kako vam treba. I ne samo u stanu već i uredima, salonima i drugim lokalima gdje će stvoriti osjećaj doma, a lako će se održavati.

Vodotehnika,-Piemme,-plocica-FLEUR_NATUREL_BAGNO

“Danas pločice dolaze u različitim oblicima i uzorcima te oko njihova održavanja nema puno brige. Ako razmišljate kako opremiti interijere, one su definitivno izvrstan odabir. Osim toga, manje su osjetljive na ogrebotine te ih, za razliku od parketa, nije potrebno svakih nekoliko godina osvježiti. Također, keramika pruža mogućnost ugradnje podnog grijanja i često je cjenovno prihvatljivija od ostalih rješenja“, ističu stručnjaci iz salona Vodotehnika, destinaciji koja u svom asortimanu nudi ekskluzivne premijere novih kolekcija najboljih svjetskih proizvođača keramike.

Vodotehnika,-Flaviker,-plocica-aspen-naturale-lux

Boutique de Céramique u Zagrebu

Novouređeni Boutique de Céramique nudi zvučna imena svijeta keramike, među kojima su cijenjeni Sant’Agostino, Supergres, Piemme i Flaviker, a čiji proizvodi vrhunske kvalitete i talijanske izrade nemaju konkurencije. Stoga, ako želite dodati stil, funkcionalnosti i ljepotu u svoje interijere, svakako svratite u salon Vodotehnika i izaberite najbolje rješenje za svoj dom!

Radno vrijeme salona Vodotehnika na adresi Kovinska 3, Zagreb: radnim danom od 8 do 20 h i subotom od 8 do 13 h.

Više informacija potražite na adresi Vodotehnika.hr.

Vodotehnika,-Flaviker,-plocica-dublin-smoked-2

Vodotehnika,-Piemme,-plocica-FLEUR_BLANC_CHEVRON_MIEL

Vodotehnika,-Piemme,-plocica-FLEUR_CHEVRON_GLACE_UFFICIO

Vodotehnika,-Flaviker,-plocica-Cozy-honey

Vodotehnika,-Piemme,-Plocica-Fleur-de-bois-brun

Foto: Vodotehnika

0