4 planera za novu godinu za koje će svi pitati gdje ste ih nabavili

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 𝚑𝚎𝚕𝚎𝚗𝚊 ☾ (@helena_neu) on

Pravi ljubitelji organizacije znaju da su najljepši, često dizajnerski, planeri za sljedeću godinu već na tržištu. I da, ako želite novu godinu dočekati s novom bilježnicom, sada je krajnji trenutak da izaberete idealni planer koji će vas pratiti kroz sljedećih 365 dana, uz koji ćete pokušati ništa ne zaboraviti, gdje ćete upisivati sve zadatke, raspoređivati svoje vrijeme…

PLANERI JO & JUDY

Upoznali smo vas već s njemačkim brendom Jo & Judy koji iz sezone u sezonu lansira zaista divan uredski pribor. Od planera, bilježnica, raznih kartica, spajalica, blokova, postera i svega onoga što radni dan može učiniti malo ljepšim, nema ništa za čim nismo barem kratko čeznuli.

Jo & Judy je za novu godinu pripremio 4 različita i jednako lijepa planera koji se mogu naručiti već danas. Dva klasično uvezena s natpisima Design The Life You Love i Two Thousand Nineteen, jedan spiralno uvezeni s natpisom Make Today Amazing te džepni planer s natpisom Make Your Dreams Happen. Krase ih trendi boje, poput ružičaste, tamnoplave i sivo-plave, a postat će stylish i funkcionalan dodatak vašoj svakodnevici.

Brend je poznat po svojim motivacijskim porukama koje su često dio samog planera i može ih se pronaći u unutrašnjosti. Sve novitete razgledajte na službenoj stranici – brend dostavlja u Hrvatsku.

Foto: Jo & Judy

0