Zavirite u Palace Elisabeth – novi hotel na Hvaru koji se uskoro otvara

Hvar je svoje mjesto na svjetskoj karti top destinacija za putovanja ucrtao već davno. Najsunčaniji otok u Hrvatskoj poznat je među poznatim zvijezdama, slavnim putoholičarima i brojnim turistima iz najudaljenijih zemalja. Omiljena destinacija za godišnji odmor sinonim je zabave i hedonizma, a ovog ljeta Hvar postaje bogatiji za još jedan divan hotel – Palace Elisabeth.

Na najboljoj lokaciji hvarske Pjace s pogledom na more, smjestio se novi Heritage Hotel koji svoja vrata otvara uskoro. Zavirite u divan interijer i eksterijer kojeg odlikuje stoljetna tradicija i bezvremenski šarm.

Palace Elisabeth Hvar Heritage Hotel

Impresivna povijest hotela Palace započela je još 1869. godine kada je austrijska carica Elizabeta odlučila sponzorirati gradnju hotela. Potaknula ju je ljubav na prvi pogled koja se dogodila čim je kročila na otok. Nije trebalo proći puno vremena da hotel stekne veliku popularnost i postane najtraženija destinacija za odmor na koju se gosti vraćaju desetljećima. Buđenje s pogledom na drevnu Pjacu te na veličanstvene zalaske sunca iza Paklinskih otoka boravak u Palace Elisabeth hotelu pretvaraju u odmor koji ćete još dugo pamtiti. Dašak glamura i luksuza provukli su se kroz svaki kutak interijera od sobe do loobyja. Umjetnine i artistički detalji jedan su od najuočljivijih highlight motiva novog sofisticiranog hotela.

Arhitektonski dragulj u centru grada

Ljubitelji arhitekture ovdje će uživati maksimalno. Palace Elisabeth nalazi se na zavidnoj lokaciji u samoj jezgri grada. Eksterijer krasi  otmjeni  kamen uokviren gotičkom i renesansnom arhitekturom. Odmor u jednoj od divnih soba i suite-ova zapravo vas neće motivirati da ih napuštate. Dizajnirane su tako da pozivaju na odmor i uživanje u svakom kvadratu prostora. Mediteranski interijer zaokružio je restoran, točnije slikovita venecijanska San Marco terasa s koje se pruža prekrasan pogled. Raskošni kameni ornamenti krase jednu od najljepših terasa na Jadranu za koju smo sigurni da će često biti fotkana na Instagramu.

 

Foto: Palace Elisabeth Hvar Heritage Hotel

0