Brojni poznati na otvorenju poslovnice najvećeg hrvatskog proizvođača ugradbenih ormara i namještaja EDURO

Gordan Arambašić, Danijela Martinović, Zoran Dude, Mila Dude
Danijela Martinović i vlasnici i članovi uprave Edura: Gordan Arambašić, Zoran Dude, Mila Dude

Najveći hrvatski proizvođač ugradbenih ormara i namještaja po mjeri vrhunske kvalitete – EDURO, otvorio je vrata nove poslovnice u Zagrebu, na Radničkoj cesti 1a.

Brojni poznati na otvorenju nove EDURO poslovnice

Kao novo zaštitno lice brenda s 23 godine iskustva pojavljuje se glazbenica i spisateljica Danijela Martinović. Otvorenje su podržali i brojni prijatelji EDURA: Petar Grašo, Viktorija Rađa, Iva Radić, Mirjana Mikulec, Goran Bogdan, Jole, Hana Huljić, Domenica, Tomaž Kavčić (Michelin star chef Dvorec Zemono Slovenija), Jure Tomič ( Michelin star chef Ošterija Debeluh) koji je i pripremio delicije za uzvanike.

Eduro Iva Radić
Iva Radić
Viktorija Rađa
Viktorija Rađa
Eduro Mirjana Mikulec
Mirjana Mikulec
Eduro Danijela Martinović
Danijela Martinović
Eduro Petar Grašo
Petar Grašo, Mirjana Mikulec i Tomaž Kavčić
Eduro Jole
Joško Čagalj Jole
Eduro Goran Bogdan
Goran Bogdan
Eduro Huljić i Domenica
Hana Huljić i Domenica
Eduro Jure Tomič
Jure Tomič
Eduro Mila Dude i Jole
Direktorica prodaje i marketinga Edura Mila Dude i Joško Čagalj Jole

Svaka žena treba…PPZOO..

“Prijateljicu, Pjesmu za “one” dane, Zagrljaj, Osmijeh i Ormar u koji sve stane! Dobar ormar najvažnija  je sporedna stvar na svijetu…samo da se zna… Od donjeg rublja, preko svilenih bluza, nakita pa sve do šešira i kaputa…Sve na jednom mjestu. Iako zvuči nemoguće stvarno je moguće. Moja dugogodišnja želja se ispunila kada je u moj dom ušao ON i riješio da ostane…ugradbeni ormar EDURO. To je luksuz koji je dostupan i koji pripada svakome… vjerujte mi!”, na svoj poseban način objasnila je Danijela odakle Eduro i ona zajedno u priči. 

Eduro Danijela Martinović
Daniijela Martinović

Vrhunska kvaliteta

Vrhunska kvaliteta proizvoda ono je zbog čega se kupci već 23 godine vraćaju u EDURO, što ih ujedno čini najvećim proizvođačem namještaja po mjeri u Hrvatskoj. Također EDURO je vodeća tvrtka u proizvodnji ugradbenih ormara s kliznim vratima, a koji su osim po kvaliteti izrade, posebno poznati po kliznim sistemima koje su sami razvili, i koji imaju 10-godišnje jamstvo, što najbolje govori o čvrstoći i dugotrajnosti proizvoda. Kupcima se nudi i velik izbor materijala, boja profila i razne opreme za ormare. Ujedno se radi o hrvatskom proizvodu s obzirom na to da su ormari proizvedeni u EDURO tvornici koja se nalazi u Velikoj Gorici.

Eduro Danijela Martinović
Danijela Martinović
Eduro Danijela Martinović
Danijela Martinović
Eduro ormari

Najbolji omjer cijene i kvalitete na tržištu

Vlasnici su ‘Superbrand’ i ‘Qudal’ medalje za kvalitetu proizvoda, a posebno su ponosni na nagradu ‘BestBuy Award’ koju dodjeljuju kupci za proizvod s najboljim omjerom kvalitete i cijene na tržištu. Ove godine EDURO je uz svoje poslovnice u Splitu i Zadru, otvorio i nove salone u Zagrebu i Rijeci. Isto tako osluškujući sugestije kupaca EDURO je proširio svoj asortiman na kuhinje, sklopive krevete, sjedeće garniture, fotelje, stolove, stolice, podnice i madrace, te tako kupcima omogućio opremanje stambenog prostora na jednom mjestu. Više informacija možete pronaći ovdje, a pratite i na njihovom Facebooku i Instagramu.

Eduro ormari

Foto: Mario Poje

0