Novi šarmantan mediteranski hotel na Braču za idealno ljetovanje

Olife Hotel na Braču

Krajem svibnja se u Milni na otoku Braču otvorio novi hotel izuzetno šarmantnog karaktera. Inspiriran drvom masline i sve što ona predstavlja, odlučili su ga nazvati Olife Hotel. Zgodan i lako pamtljiv naziv spoj je riječi olive i life, dok je konotacija sa simbolom masline kao drva života prva koja nam pada na pamet.

Hotel je uređen u mediteranskom stilu, a atmosfera je u potpunosti mediteranska: opuštena, lagana i idealna za odmaranje. Sve sobe su renovirane, obnovljene i u potpunosti opremljene za savršen odmor. Bistro hotela donosi jelovnik koji će zadovoljiti svakog posjetitelja, a ako ste raspoloženi za nešto aktivniji odmor, ekipa hotela rado će organizirati razne aktivnosti, idealne za svakog avanturistu.

Predivan pogled, miris mora i borova obavija svaki kutak prostora hotela, a takva atmosfera nadopunjena decentnim i iznimno dopadljivim unutrašnjim uređenjem prostora hotela opustit će svakog posjetitelja. Boravak u hotelu ne mora biti sveden samo na ručak, večeru i noćenje – a ovaj primjer pokazuje kako ga se može učiniti iznimno lijepim i ugodnim.

Sve informacije o smještaju i ponudi aktivnosti možete saznati na olife-hotel.com,dok reakcije posjetitelja i sve novosti u stvarnom vremenu možete saznati na Facebook stranici i Instagram profilu.

Foto: olife-hotel.com

0