Novootvoreni kamp s pet zvjezdica jamči savršen odmor u Dalmaciji

Falkensteiner Premium Camping Zadar jedinstveno je mjesto koje jamči savršeno ljeto u Dalmaciji. Nalazi se u sklopu resorta na Boriku i stvoren je za sve one koji uživaju u nekonvencionalnom odmoru i prvi je kamp s pet zvjezdica u Dalmaciji.

Nesputana priroda u srcu grada, sloboda života na plaži, a sve s premuim predznakom. Jedini kamp s pet zvjezdica u Dalmaciji, Falkensteiner Premium Camping Zadar, otvoren je za goste i radit će cijele godine. Ovaj Falkensteinerov projekt vrijedan je 9 milijuna eura i ljubiteljima kampiranja donosi jedinstveni koncept kampiranja. 

Zašto je ovaj kamp toliko poseban?

”Jedinstven položaj u središtu grada, izuzetan dizajn, izvrsna kuhinja, uključujući i veganska jela te jela bez mliječnih prerađevina i laktoze, vrhunska i prijateljska osobna usluga, profesionalna briga o djeci u Falky Campu. Tu su i Wellness Spa centar sa saunama, opuštajuće masaže, tretmani lica i tijela te posebni tuševi za ekskluzivan spa doživljaj, vanjski bar, vanjski bazen i zasebni bazen za djecu te dva tobogana, animacija za mališane, mnoštvo sportova i atrakcija za tinejdžere i ljubitelje aktivnog života, suvremeno opremljene sanitarije, stanica za punjenje hibridnih vozila, restoran s pogledom na more, a uz sve to su dobrodošli kućni ljubimci,” poručuju iz Falkensteinera.

Falkensteiner Premium Camping Zadar nalazi se dovoljno blizu stare gradske jezgre Zadra da se ondje može doći pješice, u srcu borove šume s mnogo hlada unutar Falkensteiner Resorta Borik, a opet svega nekoliko koraka od šljunčane plaže.

Posebna pažnja posvećena ekologiji

Kamp se sastoji od 369 prostranih i potpuno opremljenih jedinica, od čega 269 parcela, 87 mobilnih kućica i 13 glamping šatora. Kamp je dizajniran u skladu s održivim razvojem, a pažnja je posvećena i konceptu zelenila i recikliranju otpada. 

Mobilne kućice osvajaju profinjenim dizajnom, sve su klimatizirane, imaju potpuno opremljenu kuhinju, dnevni boravak s ambijentalnim osvjetljenjem, blagovaonicom i vanjskom terasom s udobnom garniturom za sjedenje. Želite nešto baš posebno? Tu je i glamping na najvišoj razini! Na dva kata, Glamping Premium Home nudi sve ono što može poželjeti i najizbirljiviji posjetitelj.

Foto: PR

0