Novootvoreni Hotel Park u Rovinju je zaista san snova

Mjesto gdje se more susreće s parkom, a park s gradom – tri se elementa savršeno isprepliću u novom luksuznom hotelu Grand Park Hotel Rovinj. Smješten na južnom kraju rovinjske šetnice uz more, hotel se nalazi na 10-tak minutak lagane šetnje od početka povijesne jezgre Rovinja. Nadvisuje novu šetnicu i obnovljenu marinu te nudi prekrasan pogled na baroknu baziliku sv. Eufemije s jedne strane i stoljetnu park-šumu s druge.

Grand Park Hotel Rovinj i odmor koji se pamti

Poput svakog luksuznog hotela koji se posljednjih godina otvarao u Rovinju, nestrpljivo smo iščekivali zaviriti u unutrašnjost ovog impozantnog, kaskadnog zdanja. Hotel se spušta niz brežuljak uz koji se nalazi te mu jedinstvena forma pruža opcije razgranatosti zbog kojih s više točaka u unutrašnjosti puca savršen pogled. Također, ova je dizajnerska caka kreirala male oaze duž cijelog prednjeg dijela hotela, skrivene kutke i otkrivene terase na kojima gosti mogu iskusiti puni potencijal odmora.

Kažu da hotel ima najljepše suiteove u Rovinju, a možete uživati i u elegantnim sobama u kojima se susreću najbolja udobnost i modernost. Svaki suite ili soba imaju jedinstveni karakter sa značajkama koje će učiniti vaš boravak izuzetnim. U hotelu se nalazi 209 luksuznih soba i suitea.

Uživanje uz bazen s pogledom na staru jezgru Rovinja

Bazenski kompleks obuhvaća površinu od 2228 m2, tri bazena, teretanu, prostor za sunčanje i bar. Za razliku od bilo kojeg bazena u okrugu, sportski se bazen iz unutrašnjeg prostora proteže u vanjski gdje možete uživati u suncu i spektakularnom pogledu na stari grad Rovinj.

Hotel tvori lokacijsku cjelinu s hotelima Lone i Monte Mulini, dijele istu šetnicu, a u konačnici i uređene plaže. Kada vam dosadi bazensko okruženje, samo se morate spustiti do šetnice i pronaći svoje mjesto pod suncem.

Prvi gosti su već u hotelu, na službenoj stranici pronađite sve informacije o rezervacijama.

Foto: Hotel Park Rovinj

0