Ovo je predivan stan svjetskog top modela Belle Hadid

Da celebrityji imaju prekrasne domove koji najčešće završavaju na naslovnicama uglednih magazina za arhitekturu, dizajn i uređenje interijera, nije tajna. Uglavnom uređeni s mnogo ukusa, čak i nama služe kao izvor inspiracije za uređenje vlastitih stanova i kuće, iako razlike svakako postoje, naročito u budžetu koji nam je dostupan, a o kojem svjetske face zapravo ni ne moraju previše razmišljati.

Ovih dana dobile smo priliku zaviriti u još jedan dom u kojem živi poznata osoba: svjetski top model Bella Hadid. Fotografije njena njujorškog stana objavila je ugledna agencija za trgovinu nekretninama Christie’s International Real Estate, koja je u procesu njegove prodaje. Nakon što je kupila ovaj stan u njujorškom Sohu na ljeto 2019., Bella je odlučila pronaći novu nekretninu za život u New Yorku, a sada se on našao na tržištu po cijeni od vrtoglavih 6.5 milijuna dolara.

Industrijski penthouse na dvije etaže

Stan u industrijskom stilu koji je nekoć bio staro skladište/showroom svile izgrađen je daleke 1877. godine.

Danas uključuje dvije spavaće sobe, dvije kupaonice, veliki open space u kojem su kuhinja, dnevni boravak, home office i stubište koje vodi do gornjeg kata i soba s ugradbenim ormarima. Ispod stepeništa zgodno je ugrađen i ‘vinski podrum’, odnosno vinoteka, a uz to, stan se može pohvaliti i velikom, privatnom terasom na krovu zgrade. Zahvaljujući velikim prozorima sa svih strana, ovaj penthouse uživa jako mnogo predivne dnevne svjetlosti, pa će i to svakako biti veliki plus za novog kupca koji će ovaj stan preuzeti od Belle Hadid.

Foto: Profimedia

0