Najljepši bazen s Instagrama nalazi se u francuskoj Provansi

@kellyhaddad

Provansa je regija na samom jugu Francuske, a poznata je po nepreglednim poljima lavande čija sezona upravo traje. No, istaknula se kao omiljeno mjesto za ljetni odmor. Ako vam veliki hoteli i komercijalne vile nisu baš najdraža opcija ova regija ispunit će vaša očekivanja. Naime, većina sela u pokrajini još uvijek se uspješno odupire velikim hotelskim kompleksima, a seoski šarm zadržali su prenamjenom ruralnih dvoraca u male luksuzne hotele za odmor. Fotke bazena koje kruže Instagram profilima poznatih blogerica i trendseterica nalazi se u vrtu hotela Le Vieux Castillon.

Najljepši bazen s Instagrama

@levieuxcastillon

Bazeni su jedan od highlight motiva svih društvenih mreža u ljetnim mjesecima. Pogotovo ako govorimo o odmoru u kopnenim područjima, daleko od mora gdje se upravo u njima krije tajna savršenog odmora. Osvježenje uz bazen još je ljepše ako vas okružuje pitoreskna arhitektura i netaknuta priroda francuske Provanse. Upravo jedan takav pronašli smo u preuređenom hotelu s četiri zvjezdice i otkrili sve čari godišnjeg odmora daleko od grada. Dijelom je ograđen ostacima kamenog zida pa štiti od naleta vjetra, a drvored koji ga okružuje cijelu priču podiže na novu razinu.

@wendyswan

Srednjovjekovni dvorac smjestio se u mjestu Castillon-du-Gard i pravi je lokalni dragulj koji dočarava sliku bogate povijesti lokalne kulture. Uz 34 raskošne sobe bazen je jedan od onih ‘a-ha’ momenata koji će vas natjerati da svoj odmor rezervirate baš u rustikalnom hotelu Le Vieux Castillon. Otvoren je od svibnja do kolovoza i po potrebi se zagrijava, okružen je elegantnim ležaljkama s kojih pogled puca na cijelu dolinu.

@sudissimo
@daria_mikhalevich
@jeromelhblog

Foto: Instagram

0