InDizajn Mirjane Mikulec proslavio 10. rođendan uz poznate u La Grmi

Poznata dizajnerica i njezin tim proslavili su ovaj vikend 10 godina postojanja InDizajna na najbolji mogući način – u zajedničkom druženju s prijateljima i poslovnim partnerima, ususret početku prikazivanja nove, 20. sezone emisije. 

Proslava, uz veselo mnoštvo, ali i poštivanje svih epidemioloških mjera održala se u romantičnom okruženju prelijepe park-šume Grmoščica, divnoj La Grmi,  koja je poslužila kao savršen prostor za obilježavanje važne obljetnice naše najpoznatije emisije o unutarnjem uređenju.

Vrhunac prekrasne večeri koja će zasigurno svima koji su nazočili ostati još dugo u pamćenju, bio je nastup jednog od najpoznatijih hrvatskih glazbenika, Petra Graše.

Mirjana Mikulec
Ana Radišić
Karla Kaić

„Sretna sam i zadovoljna jer smo za 10. rođendan InDizajna uspjeli okupiti i sve one koji su uvelike zaslužni za uspjeh prve domaće emisije iz svijeta dizajna koja je krenula s emitiranjem 20. sezone. Zahvaljujem svima na podršci, naročito članovima svoga tima, od kojih su neki sa mnom od početka, kao i poslovnim partnerima na uspješnoj suradnji tijekom svih ovih godina te našim vjernim gledateljima i pratiteljima koji su nam potvrda da je ovo što radimo zanimljivo, inspirativno i korisno. Hvala i svima koji su došli i uveličali ovaj naš mali, ali za mene značajan jubilej“, izjavila je dizajnerica koja stoji iza najdugovječnije domaće emisije iz svijeta interijera.    

Ana Miščević
Ankica Dobrić
Nataša Brunović
Ivana Husar Mlinac
Katarina Madirazza
Marinko Leš
Mirna Maras Batinić

U 12 epizoda nove sezone gledatelje pred malim ekranima očekuju raskošni dizajnerski prostori, makeoveri interijera, preuređenje životnih prostora uz manje budžete te različiti stilovi uređenja koji će biti prava inspiracija gledateljima.

Proslavu 10. rođendana InDizajna podržali su Vinarija ROSSI, Gin Castrum, Pivnica Medvedgrad i Jamnica.

Sve priloge InDizajna moći ćete naknadno pogledati na službenoj web stranici www.indizajn.hr, a nove ideje za uređenje možete popratiti i na društvenim mrežama FacebookuInstagramu, kao i na YouTube kanalu.

Petar Grašo

Foto: John Pavlish i Saša Lisjak

0