Riješite zagonetku i osvojite preslatku majicu hrvatskog -Love, Ana studija

1. izlog: Free Willy

Izlozi su ogledalo svake trgovine. Oni moraju privući, zaintrigirati, potaknuti kupca da zaviri što se skriva u unutrašnjosti, istovremeno pričajući priču o brendu. Sam ulazak u prostor trgovine samo je nastavak onoga što smo naslutili izvana…

Izlog -Love, Ana studija uvijek priča lijepe priče

Jedan od najljepših izloga u Zagrebu pripada studiju -Love, Ana dizajnerice Ane Tevšić Nauković. Ovisno o prigodi, godišnjem dobu, nekom događanju ili naprosto trenutnoj inspiraciji, izlog se budi oslikan zahvaljujući Ani i Ivani Eterović Sorić. S Ivanom smo svojevremeno razgovarali ne bi otkrili sve o “ruci” koja se krije iza ovih malih umjetničkih djela – intervju možete pročitati ovdje. A ovo je ljeto dobilo još jednu dimenziju cijele priče.

2. izlog: Octopussy

Ljetna avantura u četiri nastavka

Naime, izlozi su zamišljeni kao morska priča u nastavcima pod zajedničkim nazivom “Ljetna avantura”. Prvi izlog je bio inspiriran filmskim klasikom Free Willy i prikazao je orku kako iskače iz mora. Drugi je povukao inspiraciju iz Jamesa Bonda – Octopussy te nam donio krak hobotnice, a treći izlog predstavlja Pirate s Kariba, jer što je more bez broda.

3. izlog: Pirati s Kariba

U pripremi je posljednji crtež…

Vidjeli smo tri oslikana izloga koja su se izmijenila u proteklih mjesec dana na adresi Dežmanov prolaz 4. No priča još nije gotova, slaže se poput slagalice i uskoro će dobiti svoje konačno poglavlje, četvrtu sliku inspiriranu jednim poznatim crtićem. Nazirete li možda rješenje?

Studio -Love, Ana pripremio je iznenađenje za sve koji misle da znaju što će se pojaviti na posljednjem izlogu – jedan će sretnik ili sretnica osvojiti majicu s tim morskim motivom. Natuknice su na fotografiji u nastavku, a svoje odgovore pišite na Facebook objavu studija -Love, Ana do 21. kolovoza 2018. u ponoć. Dobitnik će nasumičnim odabirom biti objavljen 22. kolovoza, kada i finalni izlog iz ove ljetne priče. Sretno!

-Love, Ana design studio pratite na Facebooku i Instagramu.

 

Koncept i dizajn izloga: -Love, Ana. design studio
Crtala: Ivana Eterović Sorić
Fotografija: Ana Tevšić Nauković
0