Lika će dobiti luksuzni resort u kojem će se moći odsjesti u kućicama na vodi

Hrvatska će ove godine dobiti jedan sasvim poseban i inovativan resort za čiju su izgradnju radovi već u punom jeku. U Lici, nadomak Lovinca, na odličnoj se lokaciji smjestio T-NEST koji će nakon izgradnje obuhvaćati nekoliko hektara površine gdje će gosti imati priliku odsjesti u inovativnim kućicama na vodi ili samostalnim jedinicama raspoređenima među drvećem. Šumska idila bit će zaokružena wellness ponudom i gastronomskim užitkom na jednoj sasvim novoj razini, a sam je resort zamišljen kao mjesto za potpuni odmor duše i tijela.

T-NEST – inovativni luksuzni resort u Lovincu

Njegova lokacija omogućava mu pristup brojnim hrvatskim znamenitostima. Izleti će se organizirati do svih bližih destinacija, uključujući, primjerice Memorijalni centar Nikole Tesle u Smiljanu ili Zadar, a goste će organizirano prevoziti električni automobili – Tesle.

Iako prve goste ovaj inovativni eko resort očekuje tek najesen, već je dosada ciljano predstavljen na usko specijaliziranim turističkim sajmovima i forumima širom svijeta, te ga mnogi vide kao jedinstveni turistički proizvod ne samo u Hrvatskoj, nego i u Europi. Riječ je o preko 15 milijuna eura vrijednom projektu.

Foto: Jadranski luksuzni razvoj d.o.o.

2