Kolekcija H&M Home za proljeće 2015.

Nova proljetna kolekcija brenda kojeg svi želimo vidjeti na hrvatskom tržištu, H&M Home-a, donosi dvije oprečne teme. Jedna linija krenula je u smjeru minimalizma, s geometrijskim uzorcima te jasnim i čistim bojama, dok je druga klasično proljetna, ispunjena motivima kao što su cvijeće ili leptiri. Obje prostorima daju dozu prozračnosti s prigušenim ili pastelnim nijansama te kombinacijama s bijelom bojom.

hm_home_ss15_12

Uz prirodu koja se budi, zelenilo kojeg će u našim domovima biti sve više te zrakama sunca koje prodiru kroz prozorska stakla, odlično će se uklopiti obje varijante ovisno o osobnosti vlasnika. Ljubitelji čistih boja odabirati će sive, bež i bijele nijanse uz dodatke mint zelene ili jastučiće s geometrijskim uzorkom, dok će eklektičnijim prostorima odlično odgovarati floralni motivi u živim nijansama.

U iščekivanju toplijih dana, ljetnu atmosferu će evocirati morski motivi u vidu plave boje na posteljini. Dječje pak sobe bit će u pastelnim nijansama ružičaste ili plave s dodatkom bijele boje ili različitih zabavnih motiva kao što su mali skateboardi za dječake i leptirići za djevojčice.

hm_home_ss15_16

hm_home_ss15_15

Foto: H&M Home

0