Journal interijer mjeseca: Moderno uređen stan za tročlanu obitelj u Rijeci

Ako volite moderna uređenja interijera i uvijek ste u potrazi za nekim novim i inovativnim rješenjima, danas vam u sklopu naše rubrike Journal interijer mjeseca predstavljamo ovaj moderan stan u Rijeci u kojem je svoj novi dom pronašla jedna mlada tročlana obitelj.

Za uređenje interijera zaslužan je Dizajn911, studio za uređenje interijera s dugogodišnjim iskustvom uređenja privatnih interijera, ali i interijera javne namjene. Iz njega su nam otkrili više detalja o ovom modernom stanu, kako je podijeljen i kako su uređene pojedine zone.

Dnevni boravak

Dnevna zona je vrlo prozračna i njome prevladavaju neutralni tonovi. U uređenju je korišteno puno bijele boje na različitim teksturama. Dizajneri su se poigrali sa fume ogledalima koja reflektiraju predivan pogled na more i unutar interijera, a naglasak u dnevnom boravku stavljen je na električni kamin kao centralnu točku dnevne zone.

Kuhinja

Kuhinja je vrlo neutralna i nježna na koju se nastavlja viseća biblioteka koja se nadvija iznad blagovaonskog stola. Police imaju integriranu LED rasvjetu kako bi se stvorio ambijentalni ugođaj.

Kupaonica i WC

“Za kupaonu i WC koristili smo bazne pločice velikih dimenzija sa naglaskom na mramor. Tako smo u kupaoni koristili keramiku u dekoru mramora Arabescato koji smo protegnuli i na ploču ispod umivaonika. U WC-u smo pak koristili XXL keramiku za centralni zid u dekoru mramora Moonless”, otkrivaju nam iz studija Dizajn911.

Spavaća soba

Spavaća soba je nježna i moderna s naglaskom na štukature. Korišteno je nekoliko dekorativnih detalja kao što su tapeta i asimetrična ogledala iznad toaletnog stolića.

Foto: Dizajn911

0