Interijeri s Instagrama najavljuju dominaciju smaragdno-zelene boje u uređenju interijera

Smaragdno-zelena boja iz modnog svijeta seli u interijere

Zanimljivo je kako se moda i dizajn interijera uvijek prate i nadopunjuju. Upravo ova nijansa duboke, smaragdno-zelene boje bila je omiljeni modni hit prošle zime, a čini se kako će se zelena s ulica i modnih revija premjestiti u naše domove, urede i kafiće. Gotovo svi brendovi namještaja, posteljine i detalja za uređenje interijera, uvrstili su smaragdno-zelenu boju u kataloge koji najavljuju trendove u novoj sezoni. Tamna, opuštajuća nijansa zelene, preporučuju dizajneri interijera, odlično će pristajati i zidovima, komadima namještaja pa čak i podovima. Vještim kombiniranjem zelene s ostalim detaljima u interijeru, pretvorit ćete prostor u profinjen ambijent koji zrači elegancijom.

Smaragdno-zelena boja naglašava mističnost, ali i povezivanje s prirodom čemu sve više teži moderan čovjek. Stoga će prostori uređeni novom trendi bojom biti prave oaze za opuštanje s puno stila.

Ova boja jednako će se dobro uklopiti i s rustikalnim detaljima kao i modernim, pročišćenim, jednostavnim linijama u prostoru. Metal, prirodni materijali, bijele ili crne površine, sve je to odlična podloga za kombiniranje sa smaradnom zelenim akcentima.

A post shared by vtwonen (@vtwonen) on

Smaragdno-zelene kupaonice u kombinaciji s drvetom

Posebno popularna kombinacija u kojoj će smaragdno zelena doći do izražaja je kombinacija namještaja u prirodnoj, neobrađenoj boji drveta na kojoj se sve više inzistira kada je u pitanju uređenje kupaonice. Smaragdno-zelene pločice u kombinaciji s drvenim policama i ormarićima potpuno će osvojiti svijet dizajna interijera. Također, tapete s tropskim uzorcima sve ćemo češće viđati čak i u kupaonicama.

Spavaća soba u smaragdno-zelenom izdanju

Ukoliko meditirate i zamišljate opuštajući ambijent, sigurno će vam se pred očima stvoriti zeleno prostranstvo duboke prirode koja snagom zelene boje oslobađa sav nakupljeni stres. A posebno mjesto u domu za opuštanje je spavaća soba. Ukoliko spavaću sobu zaogrnete plaštom smaradgno-zelene boje koja podsjeća na idilu duboke šume, osjećat ćete se vrhunski opušteno i smireno. Bilo da odlučite obojati zidove vaše sobe za odmor u ovu boju, preuredite krevet raskošnim zelenim baršunom, namjestite posteljinu upravo u ovoj boji ili pak navučete zelene zastore nećete pogriješiti jer će ova boja postati vladarica u dizajnu interijera.

A post shared by Kasia i Borsuk (@cotton_badger) on

Kuhinja sa smaragdno-zelenim začinom

Budući da je kuhanje umjetnost i toliko opušta da često poželite da imate više vremena za svoje kulinarske majstorije, preuredite svoju kuhinju u malu oazu opuštanja. Tu ćete se osjećati sigurno i lijepo, a osjećaj ugode najlakše je postići kmbiniranjem smaragdno-zelenog dizajna.Ukoliko nemate ideju kako najbolje uklopiti smaragdno zelenu boju, pregledajte rješenja koja se nude na Instagramu i unesite u svoj prostor mir i dubinu uz pomoć zelenog kolorita.

A post shared by Geri (@geri_designs) on

A post shared by Marian (@fijninhuis) on

A post shared by Armelle Habib (@armellehabib) on

 

Foto: Instagram

0