Instagram interijer mjeseca: cosy dom poznate grafičke dizajnerice

Kako bi izgledao dom jedan savršeni dom? Na to pitanje svatko će dati neki drugi odgovor. Da dizajneri, dekorateri i umjetnici imaju lijepe domove nije nikakva tajna. Svoju kreativnost osim kroz skiciranje često pokažu i u uređenju svog životnog prostora. Swantje Hinrichsen je grafička dizajnerica sa stalnom adresom u njemačkoj, točnije u gradiću Münster. Njezin stan zaslužio je titulu interijera mjeseca zbog stila, detalja i još mnogo čega. Naravno da su se u njemu našle divne ilustracije koje sama potpisuje, a njezine radove često viđamo i na profilima poznatih blogera.

Interijer mjeseca privlači pažnju ponajprije svojom vedrinom i poletnom energijom koja leprša kroz svaku prostoriju doma. Neutralne boje s dodirom razigranih, vibrantnijim tonova stopili su se u savršenu fuziju i kreirali dom iz snova. Cijelu atmosferu upotpunili su drveni elementi, polica s teglicama, komada s knjigama i parket u toplim nijansama. Veselo, razigrano, a opet savršeno dozirano, inspiraciju potražite u nastavku.

Interijer mjeseca: dom po mjeri umjetnika

Viziju idealnog doma ne možemo definirati, jer on se oblikuje prema životnim potrebama onoga tko će u njemu živjeti. Ako ste ikada željeli angažirati profesionalnog dizajnera interijera sigurno ste čuli razne priče i iskustva.

Jedna od njih je sigurna – potrebno je uspostaviti ‘kontakt’ na dubljoj razini kako bi se sve što ste zamislili pretvorilo u realnost kroz suradnju s profesionalcem koji možda ima drugačije ideje od vaših. Grafička dizajnerica Swantje međutim, taj je dio odradila sama, a njezin artistički dom jako nam se sviđa.

Nježno i neutralno

Skandi interijeri poznati su po specifičnom i već na prvi pogled prepoznatljivom šarmu. Zidovi boje mente pokazali su se kao pun pogodak. Notu opuštenosti i svježine Swantje je pojačala izborom palete tonova s neutralnim predznakom. U interijerima je manje često više, poznata grafička dizajnerica upravo je vođena time stilizirala svoj životni prostor. 

Minimalistički elementi i artistički štih

@swantjeundfrieda

Zašto smo baš ovaj dom izabrali za Instagram interijer mjeseca? Odgovor se krije u nekoliko komponenata. Prije svega onoj artističkoj koja interijer podiže na profinjenu razinu kroz umjetničke detalje u svakom kutku.

@swantjeundfrieda

Međutim, prava ljepota nalazi se u moći kombiniranja jednostavnih komada namještaja, pristupačnih cijenom s onim unikatnima. Glinene dekoracije, stari parket, apstraktni posteri, drvo i kamen uz meke materijale… Sviđa nam se svaki kvadrat ovog šarmantnog doma.

@swantjeundfrieda
@swantjeundfrieda
@swantjeundfrieda

@swantjeundfrieda

Foto: Instagram (@swantjeundfireda)

0