Instagram interijer mjeseca: Divan stan u potkrovlju

Marij Hessel vlasnica je šarmantnog stana u potkrovlju i autorica koja stoji iza Instagram profila @enter_my_attic. Ova content kreatorica i stilistica vodi i blog i web shop s namještajem i detaljima za dom, a na njen Instagram naletile smo sasvim slučajno, no nije trebalo dugo da se u fotografije koje objavljuje zaljubimo na prvi pogled.

Razlog je, naravno, njen divan stan kojeg stalno objavljuje i u kojem naročito mnogo pozornosti posvećuje detaljima. Ovaj stan u potkrovlju nikako se ne bi mogao opisati modernim minimalizmom koji krasi toliko mnogo Instagram domova, jer jako veliku zastupljenost u Marijinom domu zapravo ima namještaj iz nekih minulih vremena. Kada ga vidite, sjetit ćete se sigurno i nekih komoda koje su posjedovali ili još uvijek posjeduju vaši djedovi i bake, a tu su komadi koje je nabavila na buvljacima i sajmovima starog namještaja, kao i novi komadi poznatih dizajnerskih brendova koji su inspirirani upravo retro namještajem.

Vlasnica stana ne bježi ni od boja, uzoraka i zanimljivih detalja, pa kompletni dojam podižu upravo vesele nijanse žute, plave, puderasto ružičaste i drugih oku ugodnih, a vedrih boja. Uz ilustracije koje krase zidove, primjetno je i pravo malo obilje biljaka, koje u ovaj dom uvjerljivo unose mnogo živosti i čine ga još toplijim. Dodatne fotografije ovog interijera čekaju vas u nastavku.

Foto: Instagram (@enter_my_attic)

5