Ovo imanje nadomak Šibenika je pravi mali ljetni raj

Smještajni objekt The Residence nalazi se u mirnom i slikovitom naselju Vrulje, na obalama Prokljanskog jezera, nadomak Nacionalnom parku Krka i gradu Šibeniku, na nekoliko minuta vožnje autom do spomenutih. Radi se o obiteljski vođenom smještaju s 5 apartmana, kapaciteta za ukupno 18 osoba, smještenom na posjedu od preko 10.000 m2.

The Residence

2013. godine, ja, puna entuzijazma kakva sam, nagovorim supruga da uredimo jedan apartman jer mi se čini da naše mjesto ima ogroman potencijal. I tako počinje naša priča. Nakon prvog, kroz nekoliko godina uredili smo 5 apartmana, bazen, okoliš i sve prilagodili gostu. Početna ideja je bila da svaki apartman ima svoju priču i da po nečemu bude poseban, a sami nazivi apartmana svjedoče tome: AQUA, LAVANDER, RUSTIQUE, SHABBY CHIC & ROMANTIQ ROOM i YELLOW VIBES studio apartman. Tako su neki vezani uspomenama na bake i djedove, namještaj koji su nam poklonili i kojeg smo sami restaurirali, a neke su se ideje i teme jednostavno same rađale, ispričala nam je vlasnica Barbara Ćaleta.

Potpuno opremljeni apartmani su klimatizirani i imaju terasu s prekrasnim pogledom na Prokljansko jezero. Posebnu pažnju vlasnici su posvetili bazenu i prostoru oko njega pa svaki detalj ima svoj smisao i savršeno se uklapa u okolni ambijent. Tu su sunčalište i pergola uz bazen veličine 45 m2, vanjski tuš i ogromno, prostrano dvorište s mnoštvom biljaka kao što su cedar, melija, japanska trešnja, lagestremija, japanski lovor, palme, breza…

Do NP Krka i Šibenika gosti, osim automobilom, mogu doći i brodom te su im dostupni i vezovi za brodove. Radi se o netaknutoj prirodi s bezbroj polja, maslinika i vinograda, malobrojnom lokalnom stanovništvu i njihovom ribarenju, stazama za biciklizam i šetnje…. Ukratko, gosti imaju bezbroj mogućnosti koje mogu iskoristiti kako bi se saživjeli s prirodom i uživali u njoj.

Mnogo truda, muke i predanosti je uloženo u realizaciju svakog projekta, što naši gosti prepoznaju. Zahvaljujemo svima koji su sudjelovali u stvaranju The Residence priče, koji nesebično podupiru naš rad i doprinose ostvarenju našeg sna. Mnogo ideja za projekte još imamo, za koje sam sigurna da ću jednog dana realizirati. Neka ostanu kao iznenađenje, zaključila je gospođa Ćaleta.

U nastavku zavirite u The Residence, a sve dodatne informacije možete potražiti na Facebook stranici ili Instagram profilu.

Foto: The Residence

1