U Meksiku se nalazi divna galerija o kojoj svi pričaju

U srcu Latinske Amerike, točnije u gradu Tulum nalazi se jedno neobično arhitektonsko izdanje o kojem svi pričaju, a fotke su preplavile Instagram. Naime, Ik Lab Gallery mjesto je okupljanja turista iz cijelog svijeta, ali i umjetnika koji svoje radove izlažu upravo tamo. Izgledom podsjeća na kućicu na drvetu, a galerija na izrađena od prirodnih materijala, poštujući sva ekološka načela.

Conscious dizajn Ik Lab galeriju je stavio na mjesto jedne od najposjećenijih atrakcija u Tulumu. No, služi i kao platforma koja okuplja kreativnost i umjetnost u najfinijem obliku arhitekture. Izgrađena je kako bi inspirirala lokalno stanovništvo, ali i okupila vizionare te ljubitelje umjetnosti i ekologije iz cijeloga svijeta.

Ik Lab galerija u Meksiku

Lokacija je idealna za ovakav projekt, a galerija je okružena prirodnim ljepotama, daleko od gradske vreve. Sama za sebe zaista predstavlja umjetničko djelo. Unutrašnjost galerije i zidovi izrađeni su od finog kamena, a pokrov krasi razno šipražje. Ekološki resort, kako ga mnogi nazivaju, s razlogom privlači brojne posjetitelje. Roth Azulik osmislio je cijeli koncept i omogućio besplatan ulaz svim onima koji žele posjetiti izložbe ili pak razgledati unutrašnjost i fotkati se za Instagram.

Umjetnička galerija koju posjećuju blogerice

Travel blogerice koje putuju svijetom ne propuštaju svoje followerse vjerno izvještavati o novim lokacijama kroz svoje postove. Ik Lab galerija jedna je od njih, a ako planirate put u Meksiko, ne smijete ju zaobiči. Glasi za jednu od najljepših građevina u Tulumu. Čak i ako ne posjećujete izložbu, ulaskom u nju osjetit ćete sve čari arhitekture i u trenu se osjetiti povezaniji s prirodom. Ovo je samo jedan u nizu projekata koji dokazuju da život na zemlji može biti cool i održiv istovremeno.

Foto: Instagram

 

 

 

0