Odsad možete rentati fascinantnu vilu iz filma ‘House of Gucci’

Samo nas desetak dana dijeli od premijere filma House of Gucci, svakako najimpresivnijeg noviteta u kinima o kojem mediji već mjesecima pišu. Što zbog glumačke postave koja uključuje Lady Gagu, Adama Drivera, Ala Pacina, Jareda Leta, Salmu Hayek i druge, a što zbog skandalozne i intrigantne priče koju donosi. Film, naime, govori o nekim od najprominentnijih imena u svijetu modne industrije i događaju koji se svojevremeno prenosio u svim velikim novinama – i onim tradicionalnim i onim tabloidnim.

novi filmovi 2021. - 2022. - House of Gucci

Lady Gaga je Patrizia Reggiani koja je optužena za planiranje ubojstva svojeg supruga Maurizija Guccija (Adam Driver), unuka slavnog osnivača modne kuće Gucci, a njihova životna priča punila je novinske stupce 70-ih i 80-ih godina jednako kako i ova filmska reinkarnacija sada okupira zanimanje javnosti. Patrizia i Maurizio, tada poznati kao “Mauizia”, trošili su basnoslovne sume novca na zabave, automobile, privatne otoke i brojne nekretnine, sve dok Maurizio nije napustio obitelj zbog mlađe žene. Pretpostavlja se da je razvod bio okidač za planiranje ubojstva za koje je Patrizia u konačnici provela 18 godina u zatvoru.

Prve reakcije nakon prikazivanja u Velikoj Britaniji donijeli smo vam ovdje, a ususret izlasku filma u naša kina, stigla nam je genijalna vijest – na Airbnb-ju možete bukirati noćenje u nestvarno lijepoj vili iz filma!

Villa Balbiano na jezeru Como

Italija je prepuna bajkovitih i raskošnih vila u pitoresknim dijelovima zemlje, no, ovako nešto već dugo nismo vidjeli. Raskošna Villa Balbiano smjestila se tik uz jezero Como poznato kao destinacija mnogih poznatih osoba. Osim što se upravo u ovoj vili snimalo trenutno najintrigantniji film, posebno je po svojoj raskoši i povijesti. U pitanju je zapravo palača koja datira iz 17. stoljeća, a koju je dao graditi talijanski kardinal Tolomeo Gallio da bi godinama kasnije drugi kardinal Angelo Maria Durini koristio vilu za raskošne partije, festivale, bankete i druge svečanosti. Uz svoje uređene vrtove i pogled na jezero, Villa Balbiano jedna je od najvećih na jezeru Como.

Kuća uključuje i privatni bazen te mol i kućicu na jezeru, a interijer je jednako, ako ne i čudesniji. Zidovi su oslikani freskama iz 17. stoljeća braće Recchi i Agostina Silve, dok je sobe dizajnirao renomirani dizajner i dekorator Jacques Garcia. Namještaj uključuje originalne komade iz prošlih stoljeća, a moderni touch prostoru je dao vrhunski namještaj iz ponude najjačih proizvođača.

Vilu možete rentati od 6. prosinca po cijeni od tisuću eura po jednom noćenju.

Foto: Airbnb

0