Divna H&M Home kolekcija koja će dječju sobu pretvoriti u jesensku bajku

Jesenski dani su pred vratima i pa ćemo kroz nekoliko dana i službeno zakoračiti u to, mnogima omiljeno, godišnje doba. Jesen sa sobom donosi mnoštvo uzbudljivih trendova i noviteta s područja mode, ljepote, lifestylea i uređenja interijera. Svemu tome se veselimo i s nestrpljenjem iščekujemo vidjeti, a posebno smo se obradovali novoj H&M Home kolekciji namijenjenoj za najmlađe koja se ovih dana pojavila na njihovom web shopu.

@hmhome

Budući da tople ljetne dane polako ostavljamo iza sebe i tek ih se s nostalgijom prisjećamo, a samim time igranje u parkovima mijenjamo s onim u zatvorenom, važno je i taj prostor prilagoditi djeci kako bi igra, učenje i spavanje bili što ugodniji. Riječ je o kolekciji Forest Fairytales koja će u sobe najmlađu unijeti tople boje i dašak jeseni kroz zgodne detalje, zanimljive uzorke i upečatljive komade koji će zaokružiti svaki interijer.

Kolekcija omogućuje opremanje gotovo cijele dječje sobe jer nudi posteljine koji dočaravaju ugodne jesenske dane, tepihe na kojima će igra biti još ugodina, vreće za igračke, kovčege, zavjese, ali i šalice s različitim motivima životinja. Klinci će se posebno obradovati i plišanim životinjama koje su također dio H&M-ove kolekcije Forest Fairytales pa će hladne dane moći provesti u igri s plišanim medvjedom, vjevericom ili žirom. Cijela kolekcija dolazi u tipičnim, jesenskim zagasitim bojama kojoj su dodane bijela i mint zelena pa čine savršenu cjelinu koja odiše toplinom i stvara ugodan osjećaj u domu.

U nastavku smo izdvojili najljepše komade iz kolekcije Forest Fairytales, a na web shopu H&M Home možete pogledati cijelu kolekciju.

Forest Fairytales
Forest Fairytales
Forest Fairytales
Forest Fairytales
Forest Fairytales
Forest Fairytales
Forest Fairytales
Forest Fairytales
Forest Fairytales
Forest Fairytales

Foto: H&M Home, Instagram

0