Stigla je divna H&M Home božićna kolekcija

Od početka blagdanske sezone dijeli nas tek nešto više od mjesec dana što znači da je sada savršeni trenutak da nestrpljivo iščekivanje i maštanje o božićnim dekoracijama i druženjima pretvorimo u planiranje. Na početak planiranja blagdanskih dana potaknule su nas i prve blagdanske kolekcije koje su već stigle u trgovine i online shopove naših omiljenih brendova.

Zadnji u nizu brendova koji su predstavili svoje prve božićne kolekcije je švedski high street brend H&M.

U svojoj liniji za dom H&M Home, popularni high street brend predstavio je sve što nam treba za najljepši blagdanski ugođaj i najzabavnija blagdanska druženja kod kuće.

H&M božićna kolekcija 2021.

H&M Home božićna kolekcija inspirirana je toplim skandinavskim minimalizmom i prirodnim materijalima koji se harmonično slažu uz vatru koja pucketa u kaminu i svijećama koje stvaraju intimnu atmosferu. Detalji su neutralnih boja i vrlo elegantni, a uključuju svijećnjake i mirisne svijeće, jastuke i deke te, naravno, i nezaobilazne ukrase i girlande za bor.

Uz dekorativne detalje koji je u svakom domu stvoriti toplu blagdansku atmosferu, prva H&M Home božićna kolekcija donijela i sve što nam treba za blagdanska druženja i tulume kod kuće. Čaše za šampanjac, posude i detalji za serviranje hrane i pića, baš poput dekoracija za prostor, dolaze u minimalističkom skandinavskom stilu s dozom elegancije koja će blagdanski stol učiniti lijepim i svečanim.

Blagdanska kolekcija je već dostupna u H&M web shopu, a u nastavku pogledajte dio asortimana.

Foto: H&M Home

0