Eventastic je i službeno otvorio svoj concept store – pravu malu party oazu s dekoracijama i poklonima

Otkako su početkom jeseni na Instagramu najavile kako nam pripremaju nešto sasvim novo, mnogi od nas sa znatiželjom su iščekivali vidjeti što će sada izaći iz uvijek kreativne tvornice Eventastic Studija, iza kojeg stoje Iva Duduković i Dražana Paladin Pavelić. Ipak nismo trebali predugo čekati, jer kroz samo mjesec dana otkriveno je kako je Eventastic Studio otvorio i svoj concept store. Onima koji su proteklih tjedana prolazili Obrtničkim prolazom, u kojem se ovaj concept store smjestio, to je već sigurno dobro poznato, a u inače vrlo mirnoj i ne pretjerano prometnoj uličici, koja povezuje Varšavsku i Masarykovu, smjestila se prava mala oaza stvari i stvarčica koje svaku zabavu čine toliko posebnom, onako kako samo Eventastic to zna i može.

“Concept store otvorile smo sa željom da detalje koje inače koristimo na našim zabavama, svi mogu slobodno kupiti”, otkrivaju nam Iva i Dražana, koje su svoju showroom trgovinu zamislile kao spoj party programa, darovnog asortimana i proizvoda iz vlastite linije.

Što ćete sve ovdje pronaći?

“Za party program zaslužni su brendovi mery mery i Think Ink, darovni nakit potpisuje LuTi, drvene proizvode Miss Puu… Posebno se ističu De lu lutke, visoke 30 cm s posebnim modnim kreacijama, detaljima, bujnom kosom i pozitivnim stavom. U Novoj godini moći se se naručiti posebna personalizirana lutka po fotografiji osobe kojoj poklanjate”, govore Iva i Dražana, koje su se potrudile u ovom prostoru zastupiti unikatne, ručno izrađene proizvode, s mišlju da bi upravo tako savršeni pokloni mogli izgledati.

Trenutno u prodaji imaju i blagdanske dekoracije, patuljke, božićne anđelčiće i lutke. Novi prostor Eventastic Studija posjetiti možete u Obrtničkom prolazu 1, svakim radnim danom od 9 do 20 sati i subotom od 9 do 14. Njihov profil pratite i na Instagramu.

Foto: Sanja Jagatić

0