Elegantan dom u neutralnim bojama jedne mame s Instagrama

Minimalizam je i dalje istaknuti pravac u uređenju interijera, a sudeći po zaljubljenicama u dizajn interijera koje susrećemo na Instagramu, i one dalje favoriziraju ovaj stil, prilagođavajući ga biranim detaljima koji unose dozu topline u svaki životni prostor.

Elegantni domovi koje viđamo na društvenim mrežama najčešće su uređeni u neutralnim tonovima i nijansama sive, bež i raznih zemljanih boja, pa baš zbog toga djeluju nevjerojatno cosy, a atmosfera u njima je bez sumnje opuštena i ugodna, u svakom kutku doma.

Jedan takav divan interijer pronašli smo kod mame s Instagrama koja stoji iza profila @tthese_beautiful_thingss.

Ona se zove Viktoria, mama je djevojčice, fotografkinja i velika zaljubljenica u interijere. Njen dom uređen je biranim dizajnerskim namještajem i detaljima poznatih skandi brendova, a paleti boja kojom je njen stan uređen doista je teško odoljeti. Ovakav stan uređen je tako da se u njemu može guštati dugi niz godina, bez da vam dosadi, a s izmjenom par detalja dolazi se do osvježenja prostora kojeg se svi zaželimo kada dođe nova sezona ili uđemo u novu godinu. Još malo ovog divnog interijera pogledajte u nastavku.

Foto: Instagram

0