Doživite najljepši zalazak sunca u novom hotelu na Pagu

Ovog vikenda na Pagu svoju novu sezonu započinje prvi veliki hotel visoke kategorije u Novalji. In Excelsis se smjestio povrh poznate tirkizno plave novaljske uvale Babe, a ono što ga najviše izdvaja je upravo ta povišena, prirodna pozicija na vrhu malene uzvisine koja dopušta savršene vizure iz svih soba i najbolji pogled na zalazak sunca.

In Excelsis ima najbolji pogled na Pagu

Iz hotela puca beskrajan pogled na horizont plavog mora i obližnje otoke, a povjetarac s Velebita s jedne strane i mora s druge strane čine boravak iznimno ugodnim. Isto tako samo ime hotela zapravo nosi značenje ‘u visinama’ koje su mu pružile najveću prednost, A čarobna uvala podno hotela, kao i sami zalasci – to je čudo majke prirode koje treba vidjeti.

No kako ne bi sve ostalo na vanjskim prednostima, u elegantno dizajniranim i prostranim sobama In Excelsis pokazuje pažljivo kombiniran moderan i autentičan hotelski interijer. U dizajnu hotela tako će se pronaći najljepše karakteristike i baština otoka Paga: paška čipka, masline, paške ovce…

Hotel u kojem će svi uživati

Ovaj hotel voljet će i parovi u potrazi za romantičnim odmorom i wellness oazom, rekreativci koji vole dane provoditi u sportskim aktivnostima, ali i obitelji zbog sadržaja i plaža kojima je okružen.

Hotel krasi i Sunset Spa centar koji se prostire na više od tisuću metara kvadratnih s unutarnjim i vanjskim bazenom, whirpoolima, saunama, unutarnjim i vanjskim Zen prostorijama, te mnogobrojnim tretmanima za opuštanje.

A nemojte misliti da ovdje nećete isprobati i najbolje od paških delicija. A’Mare restoran, koji se nalazi u hotelu, nudi neodoljivu kombinaciju mediteranske kuhinje zajedno s lokalnim specijalitetima. Jelovnik je tako pun okusa i mirisa omiljenog otoka bogate kulinarske povijesti. 

S jednim od najljepših zalazaka sunca na obali gosti će uživati u delicijama posebno dizajniranom restoranu, kao i lounge te pool baru.

Journal x In Excelsis Hotel giveaway

A sada i vi imate priliku odsjesti u ovom hotelu i provesti savršeni vikend na Pagu. In Excelsis Hotel i Journal daruju vam dva noćenja u hotelu iz kojeg se pruža najbolji pogled na zalazak sunca. Giveaway ponuda se odnosi na dvije osobe, a može se iskoristiti u razdoblju od 22. svibnja do 15. lipnja 2021.

Sunset Experience Paket za 2 osobe sastoji se od:

 • 3 dana / 2 noćenja u Superior sobi s pogledom na zalazak sunca i more
 • Bogati a la carte doručak
 • Besplatan upgrade u Deluxe sobu ili apartman (prema raspoloživosti)
 • Večera u 3 slijeda uz zalazak sunca
 • Čaša pjenušca po osobi tijekom zalaska sunca
 • Neograničeno korištenje Sunset Spa centra
 • Individualno korištenje svih vrsta sauna (*uz najavu)
 • Relax zona uz osvježenje
 • Besplatan Wi – Fi
 • Besplatan parking

Sve što trebate napraviti je sljedeće:

 1. Pratiti @journal.hr Instagram profil
 2. Pratiti @inexcelsishotel Instagram profil
 3. Kliknuti like na objavu
 4. Komentirati tko bi se od vaših najdražih posebno razveselio ovom čarobnom vikendu

Giveaway traje na Journal.hr Instagramu do srijede, 19. svibnja 2021., u ponoć. Nakon toga ćemo nasumično odabrati i objaviti dobitnika ili dobitnicu na našem Instagram profilu. Sretno!

Update: Sretna dobitnica je @dumanciceva – čestitke!

Superior soba
Superior soba
Deluxe soba
Deluxe soba
Deluxe soba
Presidential Suite
Royal Suite
Royal Suite
Royal Suite

Foto: In Excelsis Hotel

0