Domaći kreativni brend Think Ink ima nove čestitke

Nove super čestitke stižu iz Think Inka

Papir i olovka su i dalje IN, a da vas dodatno podsjeti na to, ekipa iz domaćeg kreativnog brenda Think Ink predstavila je nove motive čestitki koje u ovoj ljetnoj i opuštenoj sezoni stižu kao naručene. Duhoviti natpisi, razigran dizajn i paleta motiva koja nudi ponešto za svakoga, i dalje ostaju nit vodilja pri stvaranju novih čestitki, a iz Think Inka poručuju kako jedva čekaju čuti vaše reakcije!

Osim novih motiva, Think Ink širi i svoju prodajnu mrežu. Pa tako, osim u svih 100 BIPA poslovnica, neodoljive čestitke s hrvatskim potpisom odsada možete pronaći i u odabranim TISAKmedia poslovnicama diljem Hrvatske.

Čestitke su u cijelosti producirane u Hrvatskoj, a izbor od preko 50 različitih motiva gotovo je garancija da ćete pronaći svoje favorite za svaku priliku.

Osim čestitki koje su se preko noći uvukle pod kožu svih generacija, u pripremi je i linija sasvim novih proizvoda koji će vaše posebne trenutke učiniti još zabavnijima. Pratite Think Ink na službenim stranicama na Facebooku i Instagramu i uskoro saznajte o čemu je riječ.

0