Dom u koji volimo zaviriti: Ledaboss

Lifestyle blogerica Leda Bosnić dvadesetšestogodišnja je djevojka iz Varaždina. Njezin Instagram profil ledaboss jedan je od onih na koji često navraćamo, a u njezin dom volimo zaviriti kako bismo pronašle inspiraciju za uređenje vlastitog. Razgovarale smo s njom i otkrila nam je neke trikove za uređenje doma, predstavila sebe i progovorila o inspiraciji.

Tko je Leda Bosnić?

Leda je 26-godišnja djevojka iz Varaždina, u braku, po struci dizajnerica odjeće. Vlasnica je brenda (Ekatrin Katrin) i dućana s torbicama koje izrađuje zajedno sa suprugom. “Inspiraciju za uređenje skupljam s raznih strana, stranih profila, Pinteresta i iz časopisa. Većinu dana radimo, a kad smo slobodni odemo u prirodu, na planinarenje i slično. Također, kad god nisam na poslu, trudim se što više fotkati”, kaže Leda. Na njezinom blogu možete pronaći inspiraciju u kojem god smjeru da krenete. Od uređenja doma, jednostavnog i maštovitog načina života, raznih recepata. Profinjen stil, s mnoštvom različitih detalja vrlo lako može stati uz bok svjetskih lifestyle blogerica.

Savjeti za uređenje doma

Leda nam je kroz razgovor otkrila i nekoliko trikova kako krenuti preuređivati stan ako ne znate otkud bi krenuli. “Par savjeta kod uređenja doma je da prije nego krenete u sređivanje, odaberite 2 ili 3 glavne boje koje će se provlačiti kroz cijeli prostor. Kod mene je to roza, bijela i siva (ili bež). Ne treba pretjerati s bojama i uzorcima, tako da vam ostane slobodno igrati se sa zanimljivim i upečatljivim dekoracijama. Ja jako volim ubaciti zlatnu u naš kolorit jer super podigne prostor. Također, kod odabira dekoracija ne morate potrošiti puno novaca za glam izgled – većina mojih dekoracija je iz različitih dućana koji nisu skupi, čak i iz nekih no name dućana. Sve je kupljeno u rasponu od 20 do 200 kuna. Ako imate mali prostor, namještaj izradite po mjeri, tako ćete najbolje iskoristiti svaki centimetar”, kaže Leda.

Ukus i profinjeni stil nisu određeni novcem

Leda je pravi dokaz da ne treba utrošiti bogatstvo kako bi ukusno uredili životni prostor. Razigrani detalji koji će pratiti vašu priču, uz pokoji komad dobrog namještaja, puno svijetla i svježeg cvijeća. Na vama je da se zaigrate i odradite to u svom stilu. Ovaj blog definitivno vam može pomoći i biti “poguranac” za početak ako ne znate od kuda krenuti.

Foto: Instagram

0