Kako izgleda obiteljski dom jedne Ikeine ambasadorice?

Nakon završetka fakulteta Dana Miller imala je veliki plan za onaj filmski happily ever after – pronaći posao i imati obitelj. Više od deset godina nakon, njezina obitelj je divna i glasna, no njezina karijera bitno se razlikuje od one koju je zamislila. Nakon što ju posao iscrpio, a dobra plaća više nije bila dovoljna, Dana je otkrila svoju strast prema uređenju interijera, styling i fotografiji. Uskoro je pokrenula svoj blog House Tweaking na kojem je bilježila sve transformacije svojeg obiteljskog doma – od velikih projekata do novih dekorativnih detalja.

Danas, Dana uživa u svojoj novoj karijeri, a odličan sadržaj koji je kreirala na svom blogu i Instagram profilu osigurao joj je suradnje s odličnim brendovima, jedna od kojih je suradnja s Ikeom. Kako izgleda obiteljski dom jedan Ikeine ambasadorice?

DIVAN OBITELJSKI DOM IKEINE AMBASADORICE

Blogerica Dana Miller i njezin muž Steve svoj treći dom sredili su gotovo do savršenstva. Nakon što su veliku kuću zamijenili da manji dom iz 1950ih, sljedeće tri godine proveli su u renovacijama koje su uključivale sve od rušenja zidova i promjene podova do nove kuhinje, kupaonica i, naravno, novih dekorativnih detalja. Nakon što su svoju obitelj smjestili u mnogo manji prostor, za Danu i Stevea manje je postala više, kvaliteta je uvijek bitnija od kvantitete, a stvari su zamijenili doživljajima.

Unutar svojeg obiteljskog doma, Dana je u uređenju interijera spojila klasičan američki stil inspiriran izvornim izgledom kuće te moderne elemente i detalje kako bi stvorila savršeni sklad i ugodnu atmosferu. Svježinu u prostor unose zagasiti i pastelni tonovi koji su obogatili neutralnu paletu boja, dok mu karakter i dinamičnost daje spoj različitih komada namještaja unutar jedne prostorije.

Završni pečat u svakom prostoru nalazi se u dekorativnim detaljima koji stvaraju vrlo eklektičnu kolekciju – od fotografija, slika i ilustracija na zidovima do cool lampa, jastuka i prekrivača s jednostavnim grafičkim uzorcima i sitnih dekorativnih detalja koji svaku prazninu pretvaraju u zanimljivi kutak.

Ako tražite savršenu inspiraciju za uređenje interijera koje spaja klasičan i moderan stil te izvlači najbolji iz Ikea namještaja koji, iako ćete ga zamijeniti u Daninom domu, spojen s vintage komadima, drugim brendovima i pomno odabranim dekorativnim detaljima, izgleda drugačije i posebno, u nastavku i na njezinom Instagram profilu zavirite u dom blogerice Dane Miller.

Foto: Instagram

0