Znate li za najveću online trgovinu unikatnog, chic i vintage namještaja?

Pronaći ‘onaj pravi’ komad namještaja za dom zaista nije lako, bez obzira na to uređujete li svoj stalni životni prostor ili onaj privremeni. Zahvaljujući društvenim mrežama poput Pinteresta stalno dobivamo novu dozu inspiracije za interijere, ali i posljednje trendove koji su se pojavili u svijetu dizajna. Osim velikih komercijalnih kuća u koje najčešće zavirimo kada tražimo nešto novo za stan, online trgovine istaknule su se kao sve popularnija opcija.

Na Instagramu smo zapazili profil @chairishco čija estetika nam je odmah privukla pažnju, a feed je prepun raskošnih interijera kojima su unikatni komadi namještaja u fokusu. Kako su postali najveća online trgovina i zašto nam se jako sviđaju njihovi komadi, doznajte u nastavku.

Chairish – najveća online trgovina namještaja

Chairish je osnovan još 2013. s adresom u San Franciscu. Dok mnogi još nisu ni slutili kakvu će ‘revoluciju’ donijeti društvene mreže, Chairish tim krenuo je s razvijanjem online strategije. Otvaranjem profila i ‘postanjem’ probranih komada koji su se savršeno uklopili u najraznovrsnije interijere ubrzo su privukli tisuće posjetioca koji su na njihovim stranicama tražili ideje za uređenje vlastitog doma.

Unazad nekoliko godina svjedočili smo ‘skandi fenomenu’ i porastu broja dizajnera iz nordijskih zemalja. Neupitno je da su svoju popularnost stekli zahvaljujući omjeru cijene i kvalitete. No, ako želite nešto unikatno i drugačije, što ne možete vidjeti na gotovo svakom Instagramskom interijeru odgovor je: Chairish. Nova omiljena destinacija na kojoj ćete ubrzo početi tražiti svoje nove favorite za dom, a jedno je sigurno – svi će vas pitati gdje ste dotične komade nabavili od one sobne biljke u kutku, do finih keramičkih tegli i mramornih bista..

Vintage, chic i unikatni komadi

Ako još niste čuli za Chairish, vrijeme je da zavirite u najveću online trgovinu namještaja. U ponudi imaju zavidnu kolekciju komada za dom kakve nismo pronašli u lokalnoj ponudi. Koncept je osmislio bračni par Brockway u suradnji s još nekoliko partnera. Pri pokretanju online trgovine nisu ni slutili da će se o njima pričati i izvan granica Amerike. Ideja je bila okupiti ljubitelje chic, vintage i unikatnih komada namještaja, dekoracija i umjetnina za dom te poslužiti kao izvor ideja za sve one koji svoj interijer žele urediti izvan standardnih okvira.

Kolekcionari bista i umjetničkih slika pronaći će nešto za sebe kao i svi oni željni ‘statement’ namještaja koji će učiniti veliku razliku u domu. Osim što svakodnevno izlistavaju nove proizvode, na njihovoj stranici možete kupovati i prodavati. Sve to odvija se pod budnim okom Chairish tima sačinjenog od iskusnih kustosa.

 

Foto: Instagram

 

 

 

0