Pronašli smo super boho brend koji u svaki prostor unosi vedrinu

Sage x Clare brend je koji na neodoljiv način prikazuje prekrasan stil života s duhom Australije. Sve njihove kolekcije detalja za dom i pribora za plažu razigrani su kaleidoskop boja, a posebno su zanimljivi po neusklađenim komadima vedrog printa.

Kolekcije brenda Sage x Clare kreativna su izvedba muža i žene, Chrisa i Phoebe, koji svoj odnos prema svijetu vješto pretvaraju u komade koji uljepšavaju domove ljubitelja boho stila iz cijelog svijeta. Kako sami ističu, oduvijek su bili strastveni kada je u pitanju njihov odnos prema bojama i  materijalima. Naglašavaju kako doslovno osjećaju kako neki objekti, predmeti i komadi imaju srce i to je posebno ljupko u njihovoj šarenoj priči.

Boho, vedar i eklektičan stil Sage x Clare brenda

Ovaj kreativni dvojac počeo je s idejom da ljubiteljima uređenja interijera ponude prostor gdje mogu pronaći  komade koji će uljepšati njihov interijer. Osim što lijepo izgledaju svi komadi su ručno izrađeni, kreirani u boho stilu, duhoviti i eklektični.

Njihova sestrinska linija PLAY by Sage x Clare u svojoj ponudi ima zanimljive jastuke, posteljinu, prekrivače i deke po pristupačnim cijenama. U svom pristupu izbjegavaju formalnost, a potiču i naglašavaju boho izgled razigranih interijera u svakom domu.  “Svaki dan namjeravamo oduševiti i nadahnuti naše klijente, ali prije svega, želimo vas odvesti na putovanje”, poručuje ovaj zanimljivi dvojac kreatora.

Pregledajte zanimljivu ponudu i okružite se šarenim svijetom vedrine.

Foto: Sage x Clare

0