‘Art print’ posteri koje viđamo u domovima poznatih blogerica

Gotovo je nemoguće da prođe dan, a da barem jednom nismo bacili pogled na Instagram. Ako pak pratite poznate blogerice, onda ste sigurno primijetili art print postere u njihovim interijerima. Pomalo apstraktni i estetski upečatljivi, krase zidove neke od najstylish domova.

Nordijske zemlje u svijetu dizajna interijera istaknule su se kao originalne i drugačije. Danski brend Bycdesign Studio to je još jednom i potvrdio, a vlasnik i dizajner Carsten Nielsen kreira art print postere za kojima su svi poludjeli, a dostavljaju i u Hrvatsku.

Art print posteri – umjetnost na zidu

Unazad nekoliko godina, posteri i plakati popularna su zamjena za umjetničke slike. Danski dizajner pridružio se artističkom trendu i od običnih postera napravio pravu umjetnost. Ukrašavanje zidova danas je više nego zabavno, prije svega zbog inovativnih ideja čiju inspiraciju svakodnevno pronalazimo na društvenim mrežama.

Poigrajte se odabirom okvira i osvježite svoje zidove unikatima koji će privući pažnju svakog gosta u vašem domu. Bez obzira na to koji stil interijera imate kod kuće s art print posterima ne možete pogriješiti.

Apstraktni motivi za urbani dom

Razni motivi nalaze se u ponudi studija, a posljednja serija Simple Object  nastala je iz ljubavi prema geometrijskim tijelima, linijama s matematičkom preciznošću. Posebno su popularni art print posteri koji čine ‘geometrijska lica’, a prepoznat ćete ih tek kada se malo duže zagledate u ‘klupko’ linija koje se protežu jedna kroz drugu. Postala su toliko popularna da su ih i u modnoj industriji počeli koristiti za podizanje odjevnih komada, pa i nakita na jednu novu, umjetničku razinu. Zavirite na neke od najboljih komada i pronađite inspiraciju na Instagram profilu talentiranog danskog dizajnera.

Foto: Instagram (bycdesignstudio)

 

0