Vodimo vas u dom magistrice ekonomije koja obožava dekorirati svoj životni prostor

2_the_house je Instagram profil koji je nastao iz čiste ljubavi prema uređenju interijera. 32-godišnja magistrica ekonomije Danijela Vidović uz svoj posao u struci obožava dekorirati svoj dom. Tako je potpuno slučajno skupila i gomilu obožavatelja koji redovito navraćaju na njezin profil u potrazi za inspiracijom. 

Ekonomistica s kreativnom crtom 

Danijela kaže da, iako je po struci ekonomistica, uvijek je volila uređivati i dekorirati. Krenulo je s mojom sobom  gdje sam živila kod roditelja. Kasnije kada smo se suprug i ja zaručili i počeli uređivati naš životni prostor shvatili smo koliko oboje u tome uživamo i sviđa nam se isti stil uređenja. Tako je nastao i Instagram profil naziva 2 the house. To je mali virtualni kutak gdje s ljudima koji dijele istu strast razmjenjujemo ideje i jednostavno smo inspiracija jedni drugima.

“Prema kući” 

Naziv ”2 the house” bi u doslovnom prijevodu bio ”prema kući” jer svaki put kad se suprug Darko i ja vratimo s nekog puta shvatimo koliko uživamo u uređenju koji smo sami kreirali. Svaki put imamo osjećaj zadovoljstva i spontani smiješak kad ulazimo u kuću. Ono što je svakako okupiralo najviše pozornosti naših pratitelja na Instagramu je zid od cigle koji se nalazi u centralnom dijelu dnevnog boravka. On spaja kuhinju, trpezariju i dnevni boravak. S obzirom da smo ga sami izradili i dobivali broje upite o njegovoj izradi, sve ”tips and tricks” smo spasili u naglascima profila. Cijeli stan smo renovirali. Dio prije a dio nakon useljenja tako da smo kroz storyje i objave na Instagramu podijelili naša iskustva. Možete pronaći savjete vezane za one ”grublje građevinske ” radove pa sve do bojanja zidova, stolarije, izrade zida od cigle. Kupovine namještaja i sitnih dekorativnih detalja pa do inspiracije o povoljnijoj kupovini u trgovinama.

Ako se taman spremate u veliko preuređenje, navratite na ovaj profil i pokupite korisne savjete. 

Foto: Instagram

0