Me and Mango – Instagram prepun šarenih podova koji su tako predivni

Me and Mango – Instagram prepun šarenih
podova koji su tako predivni

Kreativni dvojac influencera iz Beča, poznatijih na društvenim mrežama kao Me and Mango, pravo su osvježenje u virtualnom svijetu. Njihov Instagram profil prepun je koloritnih fotografija i inspirativnih video uradaka. Također, na Youtubeu ne prestaju oduševljavati atraktivnim lokacijama na kojima snimaju savjete za putovanja i otkrivaju zanimljive kutke različitih destinacija.

Me and Mango su toliko neposredni i opušteni pa je pravi užitak skrolati njihovim profilima i slušati njihove priče na Youtube kanalu.

 

Predivni šareni podovi koji inspiriraju

Ono što je posebno privlačno i drugačije na njihovom Instagram profilu jesu fotografije neobičnih statement podova. Na različitim lokacijama, Me and Mango pronalaze predivne podove različitih uzoraka i pretvaraju ih u foto priču koja se tako dobro uklapa u njihov Instagram profil. Sve zajedno je jedan veseli mozaik šarenih, poletnih i zabavnih sličica iz stvarnosti koje izgledaju kao prava umjetnička djela. Zdjele sa slatkišima, kava, kolači, cvijeće, otkačene kreacije i ostali kreativno uklopljeni detalji, jednostavni su rekviziti koji se savršeno uklapaju s podovima koje jednostavno ne možemo prestati gledati. Čini se kako su Murad Osmann i njegova voljena Natalia dobili konkurenciju ili možda nasljednike. Nakon njihove gotovo kultne follow me poze, dobili smo još jedan zaljubljeni i stilski usklađeni dvojac koji s još jednom prepoznatljivom #fromwhereistand pozom diktira Instagram trendove.

Zavirite u Me and Mango fotografije i maštajte o ovim preludim lokacijama.

Preporuka

Zatvori