Instagram fotografije pretvorite u magnete

Instagram fotografije pretvorite u magnete

magneti-4

Koliko god Instagram bio genijalan način da kreirate vlastite galerije i fotografske projekte, jednom kad ste postigli savršen balans svojih fotografija ostaje problem da su virtualne, a vama se čini da bi baš dobro funkcionirale u prostoru.

magneti-3

Tu u priču ulaze brojni mali brendovi koji ih mogu printati i uokvirivati, a zanimljive ideje dosjetio se britanski Sticky 9. Naime, odabrane fotografije oni printaju na magnete što znači da željene fotografije možete svaki dan gledati na svojem frižideru ili nekoj drugoj odabranoj površini. U jednom paketu ćete ih dobiti 9, a cijena paketa kreće se od 14,99 dolara. Možete odabrati opciju klasičnih fotografija, puzzle od jedne fotke ili retro fotki u obliku Polaroida.

magneti-2

Ako i inače volite skupljati magnete na svojem frižideru kao suvenire s putovanja, možda s njima pričvršćivati razglednice, poruke ili ‘to do’ liste, onda se ovo čini kao odličan dodatak vašoj kolekciji. I možete ga naručiti na kućnu adresu uz besplatnu dostavu – pogledajte kako se galerije slažu na službenoj stranici brenda Sticky 9.

magneti-5

magneti-6

Foto: Instagram @sticky9

Učitati još
Zatvori