Slatki blogerski par s Instagrama

newdarlings8

Svakim danom Instagram ima sve više korisnika, a time jačaju njegova moć i utjecaj stoga ni ne čudi kako sve više blogera koristi ovu društvenu mrežu kako bi se probili iz mase. Zanimljivo je kako rad i trud oko Instagram profila može donijeti uistinu unosne poslove, ugovore s brojnim modnim, lifestyle i gastro brendovima koji stoje iza objava i na taj način promoviraju svoje proizvode jer najbolja je reklama ona koja izgleda prirodno, kad kupac poželi nešto jer vidi kako to dobro izgleda na nekom drugom. I iako znamo da iza postova nekih blogera stoji uistinu velik novac, svejedno ih volimo pratiti – njihove lijepe fotografije, modni stil, uređenje njihovog stana, što kuhaju i gdje putuju.

newdarlings2

Nedavno smo listajući stranice ove popularne mreže naišli na Instagram profil blogerskog para New Darlings koji doista mnogo ulažu u njega, ali zbog toga i imaju gotovo 150 tisuća pratitelja. Christina i Robert Martinez su slatki bračni par koji živi u Arizoni i koji na svom profilu, kao i na blogu, objavljuju svakodnevne avanture, putovanja, uređivanje stana i slično. Uvijek modno usklađeni i kreativni, sa savršeno uređenim stanom, odličan su ‘mood board’ za inspiraciju, bilo da se radilo o outfitima ili uređivanju kutka u domu.

newdarlings6

newdarlings9

Dijele istu estetiku, Robert je fan fotografije, dok Christina radi za brend Free People čiji duh se lako može prepoznati i u njihovom stilu. Na blogu redovito lansiraju cool stvari, inspirirani su erom 60-ih te na sličan način stiliziraju svoj boho look. Zbog svojeg su stila zapeli za oko brojnim brendovima koji ih konstantno podržavaju, a zašto – pogledajte sami na njihovom Instagram profilu i blogu New Darlings.

newdarlings1

newdarlings3

newdarlings5

newdarlings4

newdarlings7

Foto: @newdarlings

0