Insta djevojka čiji nas profil vodi u najljepše interijere

Insta djevojka čiji nas profil vodi
u najljepše interijere

Chloé Crane-Leroux je fotografkinja, zaljubljenica u lijepe interijere i stil života u pokretu. Njezin Instagram profil prava je riznica fine estetike na kojemu se svi pravi ljubitelji interijera, putoholičari te obožavatelji fotografije zadržavaju satima. Ova zanimljiva djevojka iz Montreala, koja trenutno živi u New Yorku ima preko 6 godina iskustva kao profesionalna fotografkinja za razne publikacije i kampanje diljem Sjeverne Amerike. I stoga ne čudi zašto je njezin Instagram profil toliko zanimljiv.

Chloé je diplomirala fotografiju u Montrealu, gdje je brzo stvorila zapaženo ime radeći u industriji i kreirajući potpuno fascinantne fotografije.

Nastavljajući studij, upisala je jednu od najprestižnijih škola na svijetu, Parsons School of Design u New Yorku, gdje je diplomirala na Fakultetu likovnih umjetnosti, smjer fotografija. Chloé surađuje s više tvrtki u New Yorku, a njezin komercijalni rad varira od lifestyle fotografije do fotografiranja hrane, ali zadržava isti konstantan protok energije i vrlo prepoznatljivu estetiku.

Presetovi za najupečatljivije Insta fotografije

Chloé Crane-Leroux je poznata po svojim dinamičnim slikama, minimalističkom dodiru i pažljivo kuriranom oku. Meka svjetlost, nijanse sive i tolih tonova pomiješanih s jedinstvenim karakterom koji izvire iz svake fotografije, čine stil ove fotografkinje toliko posebnim. S obzirom na to, dolaze joj brojni upiti o načinu fotografiranja, upotrebi tzv. presetova za obradu fotografije i ostalim finesama koje tvore jedan upečatljiv stil. S velikom popularnosti Instagrama mnogi su stvorili ozbiljan posao od svojih foto priča i Insta galerija pa je potreba za foto savjetima i trikovima tim veća. toga na njezinoj web stranici možete kupiti presetove koje je stvorila Chloé i koristi u svom foto izričaju. Posebno su prilagođeni filteri za fotografije interijera te fotografiranje na otvorenom pa uz pomoć njezine vještine, zaljubljenici u Insta fotografiju svoje stvaranje mogu dovesti na višu razinu i tako svoje Instagram profile učiniti još zapaženijima.

 

 

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori