Inspirirajte se ovim dizajnerima interijera

Uređenje životnog prostora utječe na naše raspoloženje, ali i govori puno o nama. Kako bismo stvorili ugođaj u kojem je ugodno boraviti, bilo bi idealno kada bismo se mogli posavjetovati s dizajnerom interijera kako bismo dobili najbolji mogući rezultat. Pošto često nismo u mogućnosti učiniti tako nešto, do izražaja dolaze sve čari informacijskog doba i društvenih mreža, pa tako inspiraciju možemo potražiti na Instagram profilima dizajnera interijera.

zakandfox

Zak Profera, osnivač i kreativni direktor brenda Zak+Fox, dizajnira pod utjecajem konceptualne umjetnosti, a njegov rad možete pratiti na profilu @zakandfox. Inspiraciju vuče iz prirode i putovanja ne kojima ga vjerno prati njegov pas Shinji. Njegov dizajn istovremeno je klasičan i moderan, te se lako uklapa u svaki stil. Fotografije s ovog profila inspirirat će vas za uređenje cijelih prostorija, ali i malih detalja koji čine razliku.

sibellacourt

Vlasnica sljedećeg profila je Australka Sibella Court, dizajnerica, autorica knjiga i kreativna direktorica kompanije The Society Inc koju je pokrenula nakon povratka iz New Yorka gdje je živjela i radila 10 godina. Njezin dizajn odiše duhom putovanja, a prostori koje ureduje puni su detalja iz cijelog svijeta. Ako tražite ideju kako ono što ste donijeli s putovanja uklopiti u dom, pogledajte njezin Instagram profil @sibellacourt.

fmuytjens

Frank Muytjens dizajner je koji je brend J.Crew stavio na listu najpoželjnijih za svakog urbanog muškarca. Svoje iskustvo u modnoj industriji pretočio je i u uređenje svog doma. Iako se ne bavi dizajnom interijera, njegovim Instagram profilom @fmuytjens prevladavaju fotografije elegantnih prostora i detalja čistih linija kojima se možete inspirirati i prilikom uređenja vlastitog doma.

ashleydarryl

Ashley Darryl zvijezda je u usponu na dizajnerskoj sceni Manhattana. Njezin stil najbolje se opisuje kao jedinstven spoj modernog i antiknog. Kao mala s majkom je odlazila na tržnice antikviteta gdje je tako naučila prepoznati one posebne komade. Prostori koje ureduje miješajući uzorke i teksture izgledaju kao da dolaze sa stranica nekog časopisa. Zavirite u njezin Instagram feed @ashleydarryl i uvjerite se sami.

Foto: Instagram

0